Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért "mutogatják" a narancsbőr...

Mért "mutogatják" a narancsbőrös lábukat egyes lányok?

Figyelt kérdés
Amikor nagyon meleg van megértem a rövidnadrágot, de amikor már hűvösebb idő van és felvesznek egy rövidnadrágot mikor a hátsó combjukon erős narancsbőr van, és ezt húszon éves lányoknál látom!

2015. szept. 3. 06:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

azért olyan durva narancsbőrt nem szoktam látni hétköznapokban...

nekem is lehetne szebb, feszesebb a lábam. nem ronda a testem, de lehetne szebb is nyilván. pont az ilyenek miatt mint te érzem magam én is rosszul, ha rövidnadrágot veszek fel. hiába tudom hogy bunkó paraszt az ilyen. de mégis inkább felveszem, mert nem akarok rosszul lenni a melegben hosszú nadrágban. 20 fok felett pedig sajnos melegem van. van aki meg elvan 40 fokban is kibontott hosszú hajjal, hosszú nadrágban, zárt cipőben.

2015. szept. 3. 10:57
 22/30 A kérdező kommentje:

# 21

Te se tudsz olvasni.

2015. szept. 3. 11:11
 23/30 anonim ***** válasza:
87%
hogyne tudnék. nem kell ilyen arrogáns p*öcsnek lenni ám. :D
2015. szept. 3. 11:23
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
és mi számít nagyon melegnek? mondom hogy nekem a 20 fok is az. de igazából mindegy is. ez nem változtat a tényen hogy retardált vagy.
2015. szept. 3. 13:19
 25/30 anonim ***** válasza:
74%

:D figyelj, te írtad már korábban is másnak, hogy nem tudnak olvasni, nem értik amit mondasz. nem én kezdtem ezt a stílust. de igazából teljesen mindegy. :)

most attól hogy itt arcoskodsz, neked sem lesz igazad. bár nem tudom mennyire kell igazságot tenni. az emberek nagy része szerint ostobaság amit mondasz, és nem zavarja őket hogy rövidnadrágot hordanak a narancsbőrös nők.

2015. szept. 3. 13:35
 26/30 A kérdező kommentje:

# 27

Igen és kinek írtam még?

Én tehetek arról hogy a leírok valamit és te úgy csinálsz mintha el se olvastad volna.

2015. szept. 3. 13:55
 27/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mert abban érzik jól magukat, és egy nő sem azért jött a világra, hogy a te esztétikai igényeidet kielégítse.

A narancsbőr nem más, mint zsírraktár, ami a nők 90%-án van kortól és testalkattól függetlenül. A nők és férfiak bőrének különböző rtegei máshogy épülnek fel, a nőknek alapvetően több a zsírraktára, mint a férfiaknak, ezért bárkit bántani vagy megalázni hihetetlen unintelligens dolog. Senki nem cs-szeget egy cingár csávót, mit mutatkozik izompólóban, úgyhogy üljél le a s-ggedre nyugodtan, mert senkit nem érdekel, mit gondolsz.

2015. szept. 3. 16:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik a narancsbőr, és mindegy milyen durva akkor tessék elfordítani a fejed és nem bámulni. Senki nem fog a te kedvedért úgy öltözködni ahogy te akarod.

Nem itt kell osztanod az észt, és bunkónak lenni, hanem szépen elfordulsz és nem nézed a narancsbőrős lábakat.

2015. szept. 3. 16:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen életünk van, ne úgy éljük azt le, hogy az a fontos, a jancsibéla mit gondol. Aztán öregen jövünk rá, hogy elszaladt az élet, mi meg mindenen görcsöltünk, hogy az ilyen kis senki szarok mit gondolnak rólunk.
2015. szept. 4. 02:18
 30/30 anonim ***** válasza:

én 17 éves lány vagyok, és van narancsbőröm, szóval a témáról már egész sokat olvastam/tudok. a narancsbőr vagy elhízás miatt van, vagy genetika. én például nagyon vékony vagyok, de a narancsbőr még így is elkerülhetetlen volt számomra, és én biztos vagyok benne, hogy sok más lány is így van, akikről írtál, azok is. ez ellen nem lehet sokat tenni, mert ugye örökölt. sporttal állítólag lehet rajta javítani, de teljesen megszűntetni nem lehet. én minden nap guggolásokat csinálok a halványítás érdekében. de azért, hogy magamnak megfeleljek és nem azért hogy másoknak. akik elítélik a narancsbőrt, mint pl te, látszik hogy fingjuk sincs az egészről.

másrészt, meg azért mert nem értenek veled egyet, lehetnél egy kicsit elfogadóbb, nem kell mindenkit letámadni, csak mert más véleményen vannak mint te

2015. szept. 5. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!