Mért "mutogatják" a narancsbőrös lábukat egyes lányok?
Hát nem tudom, nem találkoztam még olyan emberel akinek bejött volna a narancsbőr és vagyok már olyan idő hogy tisztába vagyok a szexuális életemmel és perverzióimmal.
Szerintem egyáltalán ne szexi a narancsbőrt mutogatni...
Ha nem lenne csőlátásod, mást is észrevennél rajtuk.
Ha csak a hibát keresed, nagy tükröt vegyél magadnak!
Miért gondolják egyes emberek hogy mindenki másoknak akarja mutogatni magát? Attól hogy rád ez a jellemző még másokra nem...
Én úgy öltözök ahogy nekem tetszik, én pl sebekkel, hegekkel vagyok tele mindig, de kis narancsbőr is van időnként, és nem takargatom magam mert utálok hosszúnadrágban járni, még télen sem szoktam. Nekem az kényelmetlen. És nem érdekel ki mit gondol. Nem akarok senkinek megfelelni.
# 6
Hát szerintem aki olyan rövidnadrágot hord ahol majdnem hogy ki látszik a fél valaga az mutogatni akarja magát.
# 5
Csak tudod vannak feltűnő dolgok.
Az első vagyok.
Nagyon sok évnek kell eltelnie egy férfi életében, mire rájön, hogy a karácsonyfadísz emberek (kívül szép, belül üres) csajok, eleinte szépek. Majd mire elhalványul a fényük, addigra ottmarad az üresség.
Megboldogult dédimama mondását idézem, lehet hogy másnak ez hamar megy, de nekem évekbe tellett felfogni a jelentését.
"Jó a szép, de szép a jó!"
Majd mire eljön az ideje kívánom, hogy így élj. Mikor megérted a kérdésed, kedves kérdező és a többi hitetlenkedő, akkor fogsz rájönni, hogy kinek és miért van kinn a narancsbőre.
# 8
Erre csak azt tudom mondani hogy: átalánosítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!