Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért "mutogatják" a narancsbőr...

Mért "mutogatják" a narancsbőrös lábukat egyes lányok?

Figyelt kérdés
Amikor nagyon meleg van megértem a rövidnadrágot, de amikor már hűvösebb idő van és felvesznek egy rövidnadrágot mikor a hátsó combjukon erős narancsbőr van, és ezt húszon éves lányoknál látom!

2015. szept. 3. 06:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Mert ilyen van nekik. Azért mert valaki nem tökéletes, még szeretne szexisen öltözni, meg valakit még ez vonz is. Pár év múlva lehet téged is fog, amikor öreg leszel. :)
2015. szept. 3. 06:20
 2/30 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nem találkoztam még olyan emberel akinek bejött volna a narancsbőr és vagyok már olyan idő hogy tisztába vagyok a szexuális életemmel és perverzióimmal.

Szerintem egyáltalán ne szexi a narancsbőrt mutogatni...

2015. szept. 3. 06:38
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintek gusztustalan tudom, hogy senki se tökèletes meg ha meleg van megèrtek,de hogy olyat felvenni amiben kint a se**ük ez már undorito ès az is tiszta narancsbőr ez már minden csak nem sexy.
2015. szept. 3. 06:54
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem azt nézi hogy ki mit gondol róla, hanem kényelmesen öltözik amiben jól érzi magát.
2015. szept. 3. 07:05
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem lenne csőlátásod, mást is észrevennél rajtuk.

Ha csak a hibát keresed, nagy tükröt vegyél magadnak!

2015. szept. 3. 07:41
 6/30 anonim ***** válasza:
98%

Miért gondolják egyes emberek hogy mindenki másoknak akarja mutogatni magát? Attól hogy rád ez a jellemző még másokra nem...

Én úgy öltözök ahogy nekem tetszik, én pl sebekkel, hegekkel vagyok tele mindig, de kis narancsbőr is van időnként, és nem takargatom magam mert utálok hosszúnadrágban járni, még télen sem szoktam. Nekem az kényelmetlen. És nem érdekel ki mit gondol. Nem akarok senkinek megfelelni.

2015. szept. 3. 07:45
 7/30 A kérdező kommentje:

# 6

Hát szerintem aki olyan rövidnadrágot hord ahol majdnem hogy ki látszik a fél valaga az mutogatni akarja magát.

# 5

Csak tudod vannak feltűnő dolgok.

2015. szept. 3. 08:04
 8/30 anonim ***** válasza:
75%

Az első vagyok.

Nagyon sok évnek kell eltelnie egy férfi életében, mire rájön, hogy a karácsonyfadísz emberek (kívül szép, belül üres) csajok, eleinte szépek. Majd mire elhalványul a fényük, addigra ottmarad az üresség.

Megboldogult dédimama mondását idézem, lehet hogy másnak ez hamar megy, de nekem évekbe tellett felfogni a jelentését.

"Jó a szép, de szép a jó!"

Majd mire eljön az ideje kívánom, hogy így élj. Mikor megérted a kérdésed, kedves kérdező és a többi hitetlenkedő, akkor fogsz rájönni, hogy kinek és miért van kinn a narancsbőre.

2015. szept. 3. 08:09
 9/30 anonim ***** válasza:
5%
08:09, ezeknek a nőknek valóságos sokk, amikor meglátják magukat a tükörben szülés után. Ilyenkor jön a plasztika és egyéb nyalánkságok.
2015. szept. 3. 08:12
 10/30 A kérdező kommentje:

# 8

Erre csak azt tudom mondani hogy: átalánosítás

2015. szept. 3. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!