Mért "mutogatják" a narancsbőrös lábukat egyes lányok?
#1stWorldProblem
De komolyan. Lazítanak. Ennyi.
Érdekesebb kérdés társadalmi szinten, hogy miért zavar?
Van, akit még a strandon is zavar az, ha másnak nincs jó teste. Saját bizonytalanságodat látod bennük vagy mi zavar annyira?
Én Angliában élek, és itt napi rendszerességgel látsz fiatalokat- idősebbeket miniszoknyában(narancsbőrős lábakkal) vagy 100 kilós hölgyeket köldökpiercing villantásával kis topokban.
Mondom nap mint nap összefut az ember ilyen öltözékű emberekkel. De senki nincs kiakadva. Ma már én sem akadok ki mint 8 évvel ezelőtt. Ahogy mondani szokták. "Felveszem mert megtehetem" Így magasról letolják ki mit gondol, sőt senki nem gondol semmi rosszra, mert ez már rég nem megbotránkoztató. Vallják, hogy mindenki úgy öltözködik ahogy ő szeretne, mindenki olyan frizurát visel amilyet szeretne..és mindenki olyan büdös amennyire szeretne az lenni. (na ezzel is napi szinten találkozik az ember)
Jó tanács: Ne foglalkozz vele. Nem a te narancsbőrős lábad, nem neked kínos.. ennyi.
# 12
És én ezt hol írtam?De én azt testrészemet nem is mutogatom!
# 16
Angliát inkább hagyjuk, Amerika 2 egy egyre furcsább társadalom az is.
Az az ország is ott tart hogy aki festő az festő és kész máshoz nem is ért még egy villanykörtét se tud kicserélni.
Okoska.
Angliát csak azért írtam le, hogy felfogd. A saját dolgoddal kéne foglalkoznod, és nem azzal, hogy ki hogy öltözködik, hogy néz ki. Nyilván te sem vagy tökéletes, akkor neked miért fáj ha más sem az? Nem mindegy, hogy ki mit visel? Hogy néz ki? Ha ő így érzi jól magát akkor neked mégis mi közöd hozzá, hogy mit vesz fel??
Egyszerűen foglalkozz saját magaddal.
# 18
Okoska látom ne fogtad fel amit írtam Angliával kapcsolatban!
Senki se tökéletes de vannak szélsőséges estek mint a durva narancsbőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!