Baj ha a lánynak egy kicsit narancsbőrös a combja és a feneke?
Figyelt kérdés
Nem kövér a lány, sőt.. Vékony. Bomba alakja van, de egy kicsit narancsbőrös ezeken a helyeken. Ez visszataszító?2013. okt. 4. 23:08
1/12 anonim válasza:
Edzeni kell. Pl. simára nyalatni valakivel. Akkor nem gond.
2/12 anonim válasza:
most mondjuk meg neked hogy mi tetszhet? xD szerintem csak a magas barna hajú lányok érdekeljenek téged senki más :D érted, meg asszem lehet rá venni valami krémet ...
3/12 A kérdező kommentje:
Most miért kéne nektek megmondani, hogy nekem mi tetsszen? Én csak megkérdeztem TŐLETEK, hogy NEKTEK baj-e, mert kíváncsi vagyok... Szövegértés.
2013. okt. 4. 23:11
4/12 anonim válasza:
Vazzeg te ismered a lányt, nekem nem gáz, hogy a te csajod narancsbőrős.
5/12 anonim válasza:
de érted, akkor minek kérdezel ilyet? xD ennyi erővel megmondom hogy szeretem a kakaót és a csokis fánkot xD nah most aztán okosabb lettél :D
6/12 anonim válasza:
Igen, mert én a mandarint jobban szeretem.
7/12 anonim válasza:
Dehogy visszataszító. A narancsbőr teljesen természetes dolog a nők 90%-ának van testalkattól és kortól függetlenül.
A narancsbőr csak egy kitalált fogalom, amit először 1960 környékén használtak nyomtatásban. Addig teljesen átlagosan zsírnak nevezték. Mert az is. Raktározó zsírszövet.
8/12 anonim válasza:
Teljesen természetes dolog a narancsbőr? Miről beszélsz utolsó? Ez nem természetes. Szellemi igénytelenségre utal, hogy az ember annyit nem képes foglalkozni a saját testével, hogy ápoltnak nézzen ki, mert igen, ez is beletartozik az ápoltságba, hogy nem csak úgy van a testünk, főleg, ha valakinek jó a genetikája és bomba alakja van, akkor ne engedje meg magának azt a kényelmet, hogy semmit nem foglalkozik a testével. A narancsbőr nem természetes, mindenkinek kell mozogni, sportolni, a stria az, ami természetes, mert arról nem tehet senki és semmivel nem lehet eltünteni, nem a narancsbőr.
9/12 anonim válasza:
Mutass netről egy képet mennyire narancsos. Amúgy még elmegy.
10/12 anonim válasza:
Sok lánynak van narancsbőre... én nem tartom bajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!