18/L Csúnyának érzem magam hogyan tudnék javítani a dolgokon? Van pasim de úgy érzem jobbat érdemelne emiatt vitatkozunk is mostanában pedig sose veszekszünk.
Amik a legjobban zavarnak: kicsik a melleim, kapafogam van töb mint 10éves koromig szoptam az ujjam emiatt az első kettő eléggé kiáll, van rajtam plusz kiló ami a hasamra megy szinte sörhasam van miután eszek.
Edzés már be van tervezve de nem tudom meddig bírom majd. Kapafogamra fogszabalyzó kellene de belefáradok az egészbe sok rohangálás lehet megölöm magam mire eljutok odáig hogy felrakják...
A mellemre meg néztem mellnövesztő gyógyszert hátha segítene. :(
Valaki írna pár bátorító sort? :( A szüleim se támogatnak semmiben anyám is gebe anorexiás kb és néha beszól hogy de nagy a hasad meg tesóm is minden miatt basztat fogam miatt meg hasam miatt hogy mekkora múltkor meg anyósom próbált vicces lenni hogy az ő melléhez tette a melltartóm és hogy neki ha ősszerakja se lenne elég nagy mert neki nagyobbak a mellei... Egyedül csak a párom az aki mondja hogy szereti a hasam meg jó vagyok úgy ahogy de tudom csak azért mondja hogy ne érezzem magam rosszul meg mert ez a dolga hogy kiálljon mellettem... :( Nagyon el vagyok keseredve.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Teljesen igazatok van. Egyszer élünk ha most belevágok lehet 2 év múlva már gyönyörű fogaim lesznek mert annyira nem vészesek csak az első kettő áll kintebb de eddig senki nem vette észre hogy kapafogam van csak ha mondtam és én is vágyok és szeretem is az egészséges kajákat szinte már irtózom a hamburger meg az ehez hasonló nehéz kajáktól imádom a zöldségeket gyümölcsöket bármilyen kaját megeszek meg barátnőm is segít majd most az edzésbe még könnyebb dolgom lesz. Aztán ha gyúrok mellre talán még attól is nagyobbodhat egy keveset. :) Meg ha a párom így szeret tényleg hülye vagyok hogy itt sír a szám. :)
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a válaszokat sokat segítettetek. Lehet tényleg nem a mellméret a lényeg. Elvégre ha valaki azért jön össze egy lánnyal mert jók a mellei lehet nem is akar komolyat úgyhogy lehet még jól is jártam hogy kisebbek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!