Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok készülve .3 napja volt abortuszom (nem éreztem magam felkészülve az anyaságra ), pluszba a parommal is reggeltől estig veszekszünk. Azt érzem, hogy megőrülök. MIT CSINÁLJAK, HOGY KERÜLJEK KI EBBŐL AZ ALLAPOTBÓL?
Nyugalom, felesleges utólag rágódni a történteken(bár nem egyszerű de el kell fogadni)
Nem volt megfelelő sem a hely, sem az idő, sem semmi.
Gondolj arra, hogy most tisztázhatod az életed, lehet hogy találsz egy rendes fiút/férfit aki igazán szeret és akivel igazi otthont tudtok majd teremteni.
ADJ IDŐT MAGADNAK még bőven! Nagyobb horderejű lelki terhek feldolgozásához arra van leginkább szükség.
Ha ez vigasztal egy kicsit - én is folyamatosan veszteség- és krízisélményeken megyek át - csak az életnek nem ezen a területén...
Sok Erőt és Kitartást Kívánok! Fel a fejjel! Egyszer minden kilátástalannak tűnő helyzet véget ér!
Mit csinalj?
Attol fugg!
Mi a cel?
Boldog akarsz lenni?
Meg akarsz vigasztalodni, a mutet miatt?
Akarsz egy megerto, szereto part talalni?
(nem piszkallak, tenyleg segiteni akarok).
Szoval attol fugg elsosorban mit akarsz, az alapjan valassz.
Melyen gondolkozz el, hogy mi a legrosszabb most. Tudom, minden, most minden osszejott, de melyik az amelyik a legjobban kiborit?
Az abortusz? Az a fajdalom idovel elmulik, most csak enyhiteni tudod. Peldaul jo nagy adag figyelemelterelessel. Nezz minel tobb vicces filmet. Mi az ami teged szorakoztat? (engem jutubon a kecskes videok) Amitol te sirosra tudod magad rohogni. Nezd azt. Az elejen nem lesz vicces, de most meg veletlenul se siros/szerelmes/szomoru filmeket nezz, hanem minel vidamabb, szorakoztatobb dolgot keress.
Ha filmek nem kotnek le, akkor mozdulj ki. Menj a levegore. Menj el egy olyan helyre ahol meg nem vagy nagyon reg voltal. Kezdesnek pl. a palyaudvarra, es vedd meg az elso indulo vonatra a jegyet es egy napra "tunj" el. Kapcsolodj ki.
Ha az abortuszt fel tudod dolgozni (te akartad igy, es jol dontottel, mert CSAKIS te donthetsz ilyesmirol) es a parkapcsolatod sokkal jobban aggaszt, akkor nincs mese, keresni kell egy uj palit. De ettol minel elobb szabadulj meg. Ulj le es beszeld meg vele, talan itt az ido, hogy kulonvaljatok.
majd ha ráérek ,megsajnállak.
még jó ,hogy nem csattansz ki a boldogságtól 3 nappal azután ,miután elvetetted a gyereked.
Nagyon szépen köszönöm a megértést és a tanácsokat !!!
Jó tudni ,hogy még ennyi jó szívű megérteni ember van .:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!