Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az osztály...

Miért van az, hogy az osztály társakkal mindig veszekszünk és mégis nagyon kedvelem az osztályt?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez természetes dolog :-) A legjobb barátnőmmel néha annyira nem értünk egyet, hogy a fiam néha csak néz, hogy vagyunk képesek így összekapni :-) De ettől még Ő a legjobb barátnőm kb. 35 éve. De ettől még nem feltétlenül kell mindenről ugyanazt gondolnunk :-)
2015. aug. 11. 12:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Én sose szerettem iskolába járni 9.félévétől kezdtem el meg kedvelni az osztálytársakat és most meg már sajnálom,hogy ez az utolsó évünk másik meg azt mondják milyen rossz osztálytársaik vannak de én jól kifogtam velük
2015. aug. 11. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!