Szerintetek nagyon gáz?
Ez butaság. Én a csodájára járnék egy ilyen termetésnek. Nem fognak kiközösíteni, legalábbis a szemed miatt biztos nem. Max a személyiség...
14/F
Nem hiszem, hogy gáz. Mindenki meg fogja kérdezni, hogy miért ilyen a szemed, de érdekesnek fogják találni, nem pedig visszataszítónak, vagy gáznak. Elvégre erről nem te tehetsz.
Én kövér voltam a suliban, arról én tehettem, mert sokat zabáltam, az lehet gáz. e a szemed semmiképp sem.
22/L
Anno az osztálytársamnak is ilyen volt a szeme.
nagyon sokáig észre se vettem, és 4 év alatt soha senki egy rossz szót sem szólt neki a szemével kapcsolatban
Abban biztos lehetsz, hogy emiatt nem fognak kiközösíteni.
Szerintem is inkább a "csodájára fognak járni". :)
llégy rá büszke, hogy te különbözöl mindenkitől.
ez ne zavarjon, én örülnék neki :D
Én több ilyen embert ismerek. Igaz nem sulisok, hanem felnőttek de ez is azt bizonyítja, hogy túlélték a sulit.
Egyébként nyugi, senkit nem fogsz érdekelni a suliban... Emlékszem én is mennyit aggódtam, hogy beszólnak ez vagy az miatt. Aztán egész középsuliban összesen kb 1 beszólást kaptam az évek alatt, senkit nem érdekelt milyen vagyok.
Max meglepődnek majd, biztos van aki még nem látott ilyesmit. De aki ezzel csúfol az nagyon bunkó, hiszen erről nem tehetsz szóval magát égeti le az ilyen ember a beszólásaival.
Szerintem is lehet szép az ilyen szem is :) Tök érdekes. Ha nagyon zavar esetleg vehetsz színes kontaktlencsét és akkor nem lesz feltűnő a különbség.
11:33 vagyok. Hozzátenném, hogy akiket én ismerek náluk inkább a kék és barna szem a jellemző. Szóval gondolhatod az még jobban szembeötlik, mint a tiéd. A kék és a zöld annyira nem különbözik.
Ismerek egy embert, aki elég bunkó módon megjegyzéseket tud tenni szinte mindenre. Egyszer épp a közelében voltam, amikor az egyik ilyen "felemás" szemű ismerősünkről kezdett el beszélni. Meglepődtem, ogy nem tett semmilyen bántó megjegyzést hanem még ő is nagyon érdekesnek találta az ilyen szemű embereket.
Úgyhogy ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond :)
juj de jó neked :D én még örülnék is ha ilyen különleges lennék:)
nem tudsz egy képet mutatni amin mindkettő szemed rajta van? *-* :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!