Szeretitek a rózsa illatú parfümöket?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi a kedvenced?tegnap 22:36
1/4 anonim válasza:
A chanel modemoiselle a favorit. Eloszor nem tetszett,amikor ereztem . Meg regebben. De kb nem lattam embert,akinek ne tetszett volna. Aztan idore idorol szaglasztam, kivancsi voltam mit szeretnek rajta. Vettem egy iveggel,mert vmi noieser akartam ,de nekem nem volt nagyszam. Idovel teljesen rafuggtem es mindig veszek egy 200-ast. Idovel egyszeruen valtozik az izlesem es olyan megtetszik,ami azott nem vagott foldhoz. Meg magamat se ertem. De szerencsere nem tartozom senkinek elszamolassal az izlesemmel kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Nem, teljesen felkavarodik a gyomrom tőle. Az igazi rózsa illatával viszont nincs ilyen bajom.
4/4 anonim válasza:
Nagyon nem
Egy drága parfumtől sokkal többet várok mint rózsa illat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!