Szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Heterokrómiás vagyok,az egyik szemem zöld a másik kék.Jövőre új suliba megyek és félek hogy senki nem fog velem szóbaállni emiatt. 14/L2010. márc. 10. 23:30
11/19 anonim válasza:
A középsuliban már nem igazán szólják le az embert, ez már 5. osztály szerencsére. Kérdezősködni tuti fognak, de nem fognak bántani, ne aggódj.
12/19 anonim válasza:
*ez már NEM 5. osztály szerencsére
bocsi
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Nagy kő esett le a szívemről :)
2010. márc. 11. 18:21
15/19 anonim válasza:
Nekem barna szemeim vannak,de az a helyzet,hogy neked jó,mert neked kék és zöld is egyszerre a szemed,és én ezeket szeretném kontaktlencse meg minden nélkül és nekem meg nem lehet meg.ÉS EZ NEM GÁZ:D:D
16/19 anonim válasza:
Aaa szerintem inkább szép mint gáz:) Különleges vagy;) Ne szégyelld, hanem legyél rá büszke, ez a szexepiled:)
17/19 anonim válasza:
Én irigyellekxĐ
Nekem Alapjáratba zöld szemem van és a pupilla körül szabályosan pirosas-barna színe van:D
18/19 anonim válasza:
szerintem nem én meg kontaklencsét hordok egy fehéret nahát és ... neembaj az :D
19/19 anonim válasza:
Dehogy fognak.
én pl örülnék,ha ilyen szép szemem lenne *-*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!