12 évesen lehet szőrtelenítei? Hogy mondjam el?
Sziasztok! (:
12 éves lány vagyok aki iszonyatosan
Szőrös engem nagyon zavar. 11 éves korom
Óta borotválom magam titokba a fürdőben.
Nem tudom anyukámtól hogyan kérdezem meg
Hogy borortválhatom -e a lábam. Anyukám
Nagyon szigorú.A szemöldök szedést is
Hogy kérdezem meg?
Szerintem ha borotválod a lábad, azt már anyukád kiszúrta...
Amúgy ezt így őszintén el kéne mondanod. A szemöldököt is, lábad is segítenie kéne...
ilyenkor szerintem még bőven fölösleges.. én 15 évesen kezdtem ezeket..azelőtt hónalj persze, de ilyenkor kezdtem el a lábat is, többet nem. szemöldök, meg minek?? és 12 évesen lábat úgyszintén! ki nézi hogy mennyire szőrös egy kisgyerek lába, vagy hogy milyen a szemöldöke?
bocsánat ezért, de lehet hogy én vagyok az egyetlen, de kezdem elveszíteni a hitemet az emberiségben, hogy 12 éves gyerekek kezében van. és sem vagyok őskori(17/L), de én ilyenkor még olvastam és távol tartottam magam a nettől..
Nyugi, nem lesz erősebb a szőröd. 12 éve borotválom magam, még mindig ugyanolyan a szőröm, amikor elkezdtem.
Aki leszólja, az nyilván nem volt szőrös ilyen idősen. De amikor a lányok már 10-11 évesen menstruálnak, igenis előfordulhat, hogy a hormonok miatt hamarabb szőrösödnek.
Nyugi, anyud is nő, tudja min mész keresztül, max furcsa lesz neki, hogy már itt tartasz. Nem kell túlparázni, egyszerűen bevásárlásnál szólj neki, hogy vegyetek borotvát is.
Mázlista az, akinek 12 évesen nem nőtt 2 centis fekete szőre, örüljön neki. Igen, ez amúgy normális, én is csomagban kaptam a sűrű, sötét, gyönyörű hajammal, amit persze senki nem vett észre, mert az összes kretén osztálytársam a lábamon röhögött.
Nem dől össze a világ, ha egy tizenkét éves lány elkezdi borotválni a lábát. Ebben a korban tulajdonképpen jó megoldás, nem teszi tönkre a bőrt, aztán majd 14 körül elkezdhetsz epilálni/gyantáztatni. Addig is próbálj meg beszélni anyuddal, meséld el, mennyire kínos a suliban, hogy csúfolnak, kiközösítenek emiatt.
Én tuti segíteni fogok a lányomnak, és nem megtiltom neki, további kínszenvedésre ítélve ezzel, vagy arra, hogy állig felöltözve járjon 40 fokban is - ahogy én tettem anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!