Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a tanárnak?

Hogy mondjam el a tanárnak?

Figyelt kérdés
Az egyik tanáromnak rohadt hosszú a hónaljszőre...még a pólója alól is kilóg...undorító. Mégis mit csináljunk?? ez tudom h így elég gáz de ha látnátok akkor megértenétek :)

2014. szept. 10. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem sehogy.. nálunk nem volt ilyen helyzet, hanem más volt, de azt ugy oldottuk meg, hogy beszéltünk az osztyálfönökkel, hogy beszéljen a másik tanárral azzal az üggyel kapcsolatban :)
2014. szept. 10. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne te mond el neki, kivéve, ha olyan KIEMELKEDŐEN jó vagy a tantárgyából, hogyha 12. végéig szivat is, tudod tartani a stabil 4-5ös szintet.
2014. szept. 10. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi ebben az undorító? Mindenkinek van hónalj szőre, nem kötelező szőrteleníteni, ha nem büdös akkor semmi közötök hozzá.
2014. szept. 10. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ez a legnagyobb tapintatlanság amit megtehetsz.

Mindenkinek saját joga hogy a teste felett rendelkezzen nehogymár ilyen kérdésekben a diák ítélkezzen.

Lehet konzervatívabb típus vagy egyszerűen érzékeny a bőre.Ha megmondjátok nagyon kellemetlen helyzetbe hozzátok.

2014. szept. 10. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy mért kéne neki szólni..nekünk is volt egy ilyen tanárnőnk, de fel sem merült bennünk, hogy szóljunk neki..igen, nem túl esztétikus, de ez van, semmi közötök hozzá.
2014. szept. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!