Hogy mondjam meg hogy már megcsináltam ? Tobbi lent!
?
1,tényleg... kinek kellett volna szólni...? :D
2,És? Ha ennyire félsz,augusztusig szerinted nem nő meg újra...? :D
Amúgy lányoknál szinte kötelező a hónaljba a borotválkozás,fiúknál már kevésbé,egyiket sem ítélik el.Így hát ha fiú vagy,azt teszel vele,amit akarsz tulajdonképpen... mindegy.
1 az hohy mindenrol tudni akarnak meg azt is ellenorzik hogy vettem e fel bugyit ja aht még épp nem! Nagyon feltenwl pedig 12 eves lany vagyok
2koszonomm
Nincs ebben semmi, egyszerűen te is csinálj úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne (az is amúgy).
És max. nézz döbbenten és tágra nyílt szemmel, ha a szüleid szóvá teszik, hogy ne haragudjanak, de te ezt nem érted: mégis, mi közük hozzá?
Nem tetoválásról, vagy hasonlóról van szó, hanem egy alapvető esztétikai és higiéniai dologról.
szerintem sem tartozik ez másra. Borotváld le akkor is, nem hiszem, hogy pont azt fogják figyelni, hogy szőrös avagy nem szőrös a hónaljad.
Ha mégis akkor 1.nagyon furák a szüleid 2. megmondod, hogy nem tetkód vagy, ez egy természetes dolog, egy idő után úgyis el kell kezdni ezt is, nem fognak belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!