Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg hogy már...

Hogy mondjam meg hogy már megcsináltam ? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Nah szóval már borotvàlom a hónaljamatde nem szóltam ! Nemsokàra lesz egy fellépés amin ujjatlanba kell lenni augusutusban lesz .hogy csinàljam ?

2014. júl. 26. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem értem mit akarsz kinek mondani? Ez egyedül a te dolgod, nem másra tartozik hogy hol mikor mivel szőrtelenítesz.
2014. júl. 26. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

?

1,tényleg... kinek kellett volna szólni...? :D

2,És? Ha ennyire félsz,augusztusig szerinted nem nő meg újra...? :D

Amúgy lányoknál szinte kötelező a hónaljba a borotválkozás,fiúknál már kevésbé,egyiket sem ítélik el.Így hát ha fiú vagy,azt teszel vele,amit akarsz tulajdonképpen... mindegy.

2014. júl. 26. 12:26
 3/8 A kérdező kommentje:

1 az hohy mindenrol tudni akarnak meg azt is ellenorzik hogy vettem e fel bugyit ja aht még épp nem! Nagyon feltenwl pedig 12 eves lany vagyok

2koszonomm

2014. júl. 26. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Oké,hogy féltenek,de ettől nem lesz semmibajod! Amugy meg anyudat szerintem ez nem zavarná! Meg ugysem tudja vissza ragasztani,ha egyszer már leborotváltad! :D
2014. júl. 26. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
De ha eddig nem is látszott minek vágtad le?
2014. júl. 26. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi, egyszerűen te is csinálj úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne (az is amúgy).

És max. nézz döbbenten és tágra nyílt szemmel, ha a szüleid szóvá teszik, hogy ne haragudjanak, de te ezt nem érted: mégis, mi közük hozzá?

Nem tetoválásról, vagy hasonlóról van szó, hanem egy alapvető esztétikai és higiéniai dologról.

2014. júl. 26. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem sem tartozik ez másra. Borotváld le akkor is, nem hiszem, hogy pont azt fogják figyelni, hogy szőrös avagy nem szőrös a hónaljad.

Ha mégis akkor 1.nagyon furák a szüleid 2. megmondod, hogy nem tetkód vagy, ez egy természetes dolog, egy idő után úgyis el kell kezdni ezt is, nem fognak belehalni.

2014. júl. 26. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 27. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!