Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának hogy...

Hogy mondjam el anyának hogy szőrteleníteni szeretnék?

Figyelt kérdés

Már egyszer kérdezte, akkor tél volt és nemet mondtam. Azóta próbáltam utalgatni de nem kérdezte, ciki viszont így konkrétan megmondanom. Az osztálytársaim mindig hülyének néznek mert szőrös a hónaljam, lábam, szerintem is undi

13/L

2014. máj. 20. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi a ciki benne?

"Néma gyereknek anyja se" - hallottad már?

2014. máj. 20. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi ezen a ciki? Teljesen természetes dolog, mondd le mit akarsz vagy csináld meg magad... az sem nehéz.
2014. máj. 20. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Magamnak nem tudom, nincs itthon olyan krém, se masik borotva, anyueval meg nem akarom
2014. máj. 20. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatod például így is: Anyu, még a télen kérdezted, hogy.... stb. és most már alkalmas lenne.. vagy valami ilyesmi:)
2014. máj. 20. 21:15
 5/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen mond meg neki , mert ebben semmi ciki nincs. ;) Nem fog megharagudni érte . 13/L
2014. máj. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!