Lányok! Ti hogy mondtátok meg a szüleiteknek (inkább anyukátoknak) hogy szeretnétek szőrteleníteni?
Amikor én annyi éves voltam mint most te nem csinátlam belőle nagy ügyet.
Vettem magamnak egy borotvát és elsőnek a hónom alját húztam le majd a lábszáramat. MInek erről beszélni? Ez nem egy végleges dolog, nem fogsz magadban kárt tenni , úgyis visszanő az a szőr. Mert ha mondjuk csináltatni szeretnél egy tetoválást akkor helyesnek tartanám, hogy leülsz a szüleiddel erről beszélni.
De a szőrtelenítés nem bonyolúlt dolog és semmilyen ciki dolog nincs benne. Egyébként ez függ attól hogy milyen az anyukád.Ha rendes nem olyan régimódi akkor esetleg elmondhatod neki ilyenkor magadban kell levetni a gátlást.
sehogy, mert semmi köze nem volt hozzá, vettem borotvát és kész, nyilván nem jön be a fürdőbe és nézi mit csinálok
egy ideje már epilátort használok, mert az azért nagyobb összeg és nem tudtam csak úgy a zsebemből előhúzni
Szerintem is csak simán mondd neki. Végülis ő az anyukád!
Am én is 13/L vagyoook;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!