Hogyan mondjam meg anyának?
Figyelt kérdés
Már néhány hónapja borotválom magam de őezt nem veszi észre és nem tudja. Már megjött és szeretném a szemöldököm és bajuszomat is szedetni de félek hogy azt mondja hogy méga lábadat se szőrteleníted.Ebből gondoltam h ezt el kéne mondani. De hogyan? 14/l2015. aug. 8. 17:34
1/5 anonim válasza:
Ez a te dolgod, nem anyádé, és természetes már 14 évesen, nem kell elmondani, kozmetikushoz menj és szedesd ki a szemöldököd, kb 500 ft. Bajszodat felesleges, gondolom nem olyan mint egy férfié... ha mégis akkor 400 ft egy gyanta ami egy évig kitart ha csak ott használod. De csipesszel még egyszerűbb kiszedni.
2/5 anonim válasza:
Nemrég volt hasonló kérdés. Részvétem, fáj is néha a hülyeség? Van még egy kérdésem! Miért nézi mindenki az anyját valaki háromfejű szörnyetegnek?
3/5 anonim válasza:
Még mindig semmi köze ahhoz, hogy mit csinálsz a saját testeddel, tehát nem kell bejelenteni.
4/5 anonim válasza:
Tedd azt, amit az első válaszoló mondott. :)
5/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy elveszel egy borotvát. A válaszából majd kiderül mit gondol róla :) Én is így csináltam. Fél évig nem tudott róla, utána próbaszerűen mondtam neki hogy elveszek egyet és nem szólt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!