Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg egy lánynak...

Sarkadi Pál kérdése:

Hogy mondjam meg egy lánynak hogy szeretem?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és szerelmes vagyok egy 14 éves lányba. Túlságosan félek neki bevallani mert van barátja, de úgy viselkedik velem,mintha tényleg érezne valamit irántam. Mert annak ellenére, hogy van barátja, nagyon sokat vagyunk együtt, ketten filmezünk, birkózunk az ágyban, és úgy gondolom hogy ott hagyná a pasiját értem..(mellesleg a szóban forgó srác 10 évvel idősebb, ezért gondoltam, hogy otthagyná értem)

Segítsetek légyszi!!

2015. febr. 23. 02:03
 1/2 anonim ***** válasza:
ne félj elmondani neki az érzéseidet,mert ha nem mondod a későbbiekben fogsz bánkódni,hogy mi lett volna ha elmondom neki akkor amit érzek.gyakorold be amit mondani szeretnél neki,esetleg tükör előtt és hajrá :)
2015. febr. 24. 08:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. febr. 25. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!