Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok nektek miért fontos...

Csajok nektek miért fontos műköröm meg a festett köröm Engem pasiként nem vonz, azt szeretem ha egy lánynak csak szimplán ápolt a körme? 20F

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Mukormom nincs, nem is lesz, viszont a sajatom szinte mindig ki van festve. Egyszeruen azert, mert nekem tetszik es a koromapolasi rutinomhoz hozzatartozik. Nem oltozkodom tul szinesen es szerintem ezt jol feldobja pl egy piros korom. Plusz a pasimnak is tetszik.
2014. dec. 1. 22:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2014. dec. 1. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Mert nekünk tetszik. És sok fiúnak is bejön.
2014. dec. 1. 22:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és mégsem rajongok a körmökért. Néha azért kifestem, hogy ne legyen az, hogy őstulok vagyok. :D
2014. dec. 1. 22:24
 5/16 anonim ***** válasza:
mert öltőztet. nekem tetszik a műköröm de csak a rövid, nagyon ritkán van műkörmöm de akkor is csak szolid, ha meg nincs akkor nem szoktam kifesteni mert hamar kopik és ugy igénytelennek látszik...
2014. dec. 1. 22:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat.
2014. dec. 1. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Én rosszul vagyok a műkörmöktől, sose tetetnék fel...Viszont pl egy piros lakk önbizalmat ad, a fekete megnyugtat, a sötét bordó az illik a hajamhoz (és a rúzsaimhoz) és a stílusomhoz, a zöld illik a szememhez, a lila pedig feldob...(nálam ez ilyen fura színterápia szerűség, mindig olyanra festem a körmöm - ha van időm - amilyen hangulatot szeretnék másnak)

Ja és egyébként legjobb barátom pasi létére (25 éves) imádja a festett körmöket, de a műtől rosszul van...

20L

2014. dec. 1. 22:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod igen, festett köröm még talán elmegy nálam.
2014. dec. 1. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:

A műkörmöket nem szeretem, de a saját körmeimet nagyon szeretem lakkozni. Jó ránézni, ha szépen van megcsinálva, önbizalmat ad.

25N

2014. dec. 1. 23:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Engem pasiként nem vonz"

Mert nem tudod, hogy az elképesztően okádnivaló kenceficékkel és egyebekkel nem előtted akarnak tetszelegni, hanem ezek a nők egymás előtti felvonulásának eszközei :)

2014. dec. 2. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!