Csajok nektek miért fontos műköröm meg a festett köröm Engem pasiként nem vonz, azt szeretem ha egy lánynak csak szimplán ápolt a körme? 20F
Én rosszul vagyok a műkörmöktől, sose tetetnék fel...Viszont pl egy piros lakk önbizalmat ad, a fekete megnyugtat, a sötét bordó az illik a hajamhoz (és a rúzsaimhoz) és a stílusomhoz, a zöld illik a szememhez, a lila pedig feldob...(nálam ez ilyen fura színterápia szerűség, mindig olyanra festem a körmöm - ha van időm - amilyen hangulatot szeretnék másnak)
Ja és egyébként legjobb barátom pasi létére (25 éves) imádja a festett körmöket, de a műtől rosszul van...
20L
A műkörmöket nem szeretem, de a saját körmeimet nagyon szeretem lakkozni. Jó ránézni, ha szépen van megcsinálva, önbizalmat ad.
25N
"Engem pasiként nem vonz"
Mert nem tudod, hogy az elképesztően okádnivaló kenceficékkel és egyebekkel nem előtted akarnak tetszelegni, hanem ezek a nők egymás előtti felvonulásának eszközei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!