Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok nektek miért fontos...

Csajok nektek miért fontos műköröm meg a festett köröm Engem pasiként nem vonz, azt szeretem ha egy lánynak csak szimplán ápolt a körme? 20F

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A műkörmöt én sem szeretem, de lakkozni szinte mindig szoktam.
2014. dec. 2. 01:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem értem miért mondjátok,hogy a műtől rosszul vagytok.Ti komolyan meg tudjátok különböztetni??:D Oké az ilyen gagyit biztos megtudod.De amelyik szépen meg van csinálva és mondjuk nem 23centis (mert az valószínűbb,hogy mű) akkor szerintem nem igazán lehet észrevenni...

(egyébként én nem szoktam festeni a körmöm,de amúgy nekem azért tetszik,mert valahogy szebbé teszi,feldobja és nőiesebb)

2014. dec. 2. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gyenge a saját körmöm, ezért kell a műköröm, de rövid, szolid, és természetes hatású van.

A saját hajszínem olyan semmilyen, nem tetszik, így festem.

De az se természetellenes színű. Nincs rajtam semmi műhatású dolog, a plázacicától kva messze vagyok.

2014. dec. 2. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Wow, egy férfi nem érti, hogy a nők miért nem követik az ő személyes preferenciáját. Ilyenre se volt még példa. lol.

Tedd túl magad rajta, nagyfiú vagy már .

2014. dec. 2. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Körmösként csak azt tudom mondani, hogy vannak nők, akiknek nem szép a körme, az enyém sem, iszonyú széles körmeim vannak, de van akinek még ennél is sokkal rosszabb a helyzete köröm téren. Ma már nagyon sok jó minőségű anyaggal és új technikákkal gyönyörű, vékony, rövid körmöket tudunk készíteni, az enyém is rövid, nem szeretem a hosszút. Ha valakit mindenféle műköröm kiakaszt, annak ott van a gel lakk, ami lényegében egy körömlakk, ami 3 hétig nem jön le, hidd el, nagy könnyebbség ez a nőknek, főleg ha elfoglaltak, egy több rétegben felkent körömlakk néha órákig is szárad, ha este kened fel még az ágynemű nyoma is meglátszik rajta reggelre. Ráadásul kétnaponta újrafestheted, lepattog, stb. Vagy ott van a japán manikűr, ami csak egy nagyon szép és természetes fényt ad a körmöknek, az is nagyon kedvelt a szalonokban. Manapság már nem divat a 10 cm-es köröm, mellesleg az engem is taszít.
2014. dec. 3. 10:45
 16/16 anonim válasza:

Mert nekünk ez tetszik. Szerintem nőies, ha van műkörmöd, persze csak ha szép, nem macskaköröm, szétcsicsázva. Nekem mindig egyszínű van, nekem ez tetszik, és a környezetemben is mindig megdicsérik.

Simán kifesteni annyira nem szoktam, csak nagyon ritkán.

Ez az én véleményem :)

18/L

2015. márc. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!