Csajok nektek miért fontos műköröm meg a festett köröm Engem pasiként nem vonz, azt szeretem ha egy lánynak csak szimplán ápolt a körme? 20F
Nem értem miért mondjátok,hogy a műtől rosszul vagytok.Ti komolyan meg tudjátok különböztetni??:D Oké az ilyen gagyit biztos megtudod.De amelyik szépen meg van csinálva és mondjuk nem 23centis (mert az valószínűbb,hogy mű) akkor szerintem nem igazán lehet észrevenni...
(egyébként én nem szoktam festeni a körmöm,de amúgy nekem azért tetszik,mert valahogy szebbé teszi,feldobja és nőiesebb)
Nekem nagyon gyenge a saját körmöm, ezért kell a műköröm, de rövid, szolid, és természetes hatású van.
A saját hajszínem olyan semmilyen, nem tetszik, így festem.
De az se természetellenes színű. Nincs rajtam semmi műhatású dolog, a plázacicától kva messze vagyok.
Wow, egy férfi nem érti, hogy a nők miért nem követik az ő személyes preferenciáját. Ilyenre se volt még példa. lol.
Tedd túl magad rajta, nagyfiú vagy már .
Mert nekünk ez tetszik. Szerintem nőies, ha van műkörmöd, persze csak ha szép, nem macskaköröm, szétcsicsázva. Nekem mindig egyszínű van, nekem ez tetszik, és a környezetemben is mindig megdicsérik.
Simán kifesteni annyira nem szoktam, csak nagyon ritkán.
Ez az én véleményem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!