A férfiaknak bejönnek az ilyen nők: műszempilla, műköröm, szőke festett haj, agyonszolizott bőr, satírozott szemöldöktetoválás?
nekem bejön ha egy nő igényes. sokszor ehhez hozzátartozik a műköröm (igényes, nem csicsás, szolid), festett haj. ez a 2 akár lehet extrémebb is ha a csaj stílusához jól megy. még a műszempilla is belefér, bizonyos határokon belül.
aki túlzásba esik, az nem jön be, sőt igénytelennek és ízléstelennek tartom. az agyonszolizott bőr sztem gázos, ellenben a hófehér, sápadt bőr is az. az a vékony csíkként meghúzott szemöldök iszonyú béna, de van olyan is, tudom, ami tökre hasonlít az igazira. igazából mindenből csak a minőség és az ízlésesség a kérdés.
nem szabad túlzásba vinni ezeket a dolgokat, viszont túl természetesnek sem szabad lenni (hiába mondogatja egy csomó férfi ezt, igazából nem a természetes nőkre bukik a férfiak nagyrésze) - és akkor nem lesz csalódás :)
Kedves utolsó! :-)
Minden szó, amit leírtál szent és így van!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!