Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A férfiaknak bejönnek az...

A férfiaknak bejönnek az ilyen nők: műszempilla, műköröm, szőke festett haj, agyonszolizott bőr, satírozott szemöldöktetoválás?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például nem.
2014. márc. 24. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az miért van hogy az ilyen nőknek jobban van párkapcsolatuk és jobban akad pasijuk is?
2014. márc. 24. 10:26
 3/8 anonim válasza:
96%
A Gyúrós Pityuk nagyon vevők rájuk.
2014. márc. 24. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de milyen pasijuk akad?? :D
2014. márc. 24. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A hasonló műcsávóknak bejönnek igen. A normális csajok meg bejönnek a normális csávóknak. Kapcsolata meg bárkinek lehet aki nyitott rá és ismerkedik, stb. Ez nem külsőtől függ.
2014. márc. 24. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
az ilyen nem nő
2014. márc. 24. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

nekem bejön ha egy nő igényes. sokszor ehhez hozzátartozik a műköröm (igényes, nem csicsás, szolid), festett haj. ez a 2 akár lehet extrémebb is ha a csaj stílusához jól megy. még a műszempilla is belefér, bizonyos határokon belül.

aki túlzásba esik, az nem jön be, sőt igénytelennek és ízléstelennek tartom. az agyonszolizott bőr sztem gázos, ellenben a hófehér, sápadt bőr is az. az a vékony csíkként meghúzott szemöldök iszonyú béna, de van olyan is, tudom, ami tökre hasonlít az igazira. igazából mindenből csak a minőség és az ízlésesség a kérdés.

nem szabad túlzásba vinni ezeket a dolgokat, viszont túl természetesnek sem szabad lenni (hiába mondogatja egy csomó férfi ezt, igazából nem a természetes nőkre bukik a férfiak nagyrésze) - és akkor nem lesz csalódás :)

2014. márc. 25. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! :-)

Minden szó, amit leírtál szent és így van!:))

2015. júl. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!