Ez már ducinak számít? Ha sportolnék mennyi változást érhetek el? (kép lent)
19L
kb 170cm magas vagyok, 60-61 kg.
Ez már nagyon gáz? Tudom van egy kis hasam, de sosem voltam egy sportőrült, kevés motivációm van lemozogni. :(
Mit gondoltok?
őszintén meglep néhány kommentelő...:/
egyébként szerintem jó lenne, csak tényleg egy kicsit a hason lehetne egy picit dolgozni!:) és megértelek, mert én sem vagyok sportember, de ha úgy érzem hogy kezdenek elszabadulni a dolgok, youtube-on keresek egy hasra való workout videót, és azt csinálgatom egy ideig, és jobb lesz.:) és az nemis olyan nagy mozgás, nagy néhány kis gyakorlat, de szerintem így is tök jól nézel ki!:)
Nekem tetszel és sok mindenki másnak is.
Ha beszélgetnél írj rám 19F
Köszi a válaszokat!
Szoktam ilyen otthoni pár perces work out gyakorlatokat csinálni itthon, 1-2 naponta, dehát ettől nem várok el nagy eredményt nyilván. Amíg jó idő volt futni is voltam párszor, de így hidegben még nem voltam. :( Illetve sétálok sokat, ősztől majd még többet fogok.
Nem duci, de nekem a vékonyabb tetszik.
A mozgás nem árt meg, jót tesz az egészségnek. Bár ez elég kevés motiváció :D Igazából te dolgod :)
Nem hiszem, hogy pont nekem akarnál tetszeni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!