173cm hez 46 kg nagyon kevés?
Figyelt kérdés
nem vagyok anorexiás, csak lassan kezdek úgy kinézni, pedig rendesen eszem, meg sportolok is.
u.i: magas vérnyomásbeteg vagyok
2015. júl. 27. 21:49
1/9 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha még fejlődésben vagy akkor nem vészes, sokat változhat napok alatt is akár.
2/9 anonim válasza:
Igen. Én 160 centihez vagyok 47 kg és vékony vagyok.
Ha sportolsz és rendesen eszel, akkor esetleg ki kéne vizsgáltatni, hogy miért nem tudsz hízni, lehet, hogy ez csak genetika, de lehet, hogy valami áll a hàtterében.
3/9 anonim válasza:
a magasvérnyomástól nem fogysz -nekem is magas.
4/9 anonim válasza:
Ha rendesen eszel, mégis ilyen sovány vagy, akkor mindenképpen menj el egy gasztroenterológushoz, lehet, hogy valamilyen felszívódási zavarral küzdesz.
5/9 A kérdező kommentje:
a kor lemaradt: 13/l
2015. júl. 27. 22:22
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi gyors válaszokat!
jöhetnek még! :) :/
2015. júl. 27. 22:35
7/9 opened paradise válasza:
Mennyit sportolsz,mennyit eszel?
8/9 A kérdező kommentje:
minden nap 2 órát biciglizek.
normálisan eszek. nem annyit hogy elhízzak. már próbáltam többet is enni a kelleténél, de nem sikerült felszednem semennyit se.
2015. júl. 28. 16:22
9/9 anonim válasza:
Nem durva, mivel 13 éves vagy, ilyenkor vagy 14 esetleg 15 éves korában nő meg mindenki hirtelen. Én is 13 vagyok, alacsonyabb. Én is nagyon vékony vagyok még, de később úgyis változni fogsz: 159-160 cm/37 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!