Szerintetek nagyon kevés a 173cm-hez 49kg?
Figyelt kérdés
A szüleim azt mondták, hogy az utóbbi időben nagyon lefogytam...68kg-ról 6hónap alatt 49kg-ra.Néhol elég rendesen kilátszanak a csontjaim de én ennek ellenére is még mindig a régi kövér énemet látom a tükörben. Kérem kíméljetek meg a rosszindulatú kommentektől!Előre is Köszönöm a válaszokat! 15/L2012. jún. 24. 16:09
1/10 Dilettáns döggomba válasza:
Erőteljesen tendál a gebe-effektus felé. Sürgősen nyisd ki a szemed, vagy dobd ki a tükröt. Még fejlődik a tested, roh@dtul nem kéne tönkretenned, és ezt nem rosszindulatból mondom. Voltam 49 kiló 172 cm mellé egy betegség miatt. Mit mondjak, ocsmány voltam a zörgő csontjaimmal.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Mondták már páran, hogy úgy nézek ki,mint egy anorexiás.:( De én még mindig kövérnek látom magam a tükörben és nem tudom miért van ez!:( Szeretném végre jól érezni magam a bőrömben és tetszeni a fiúknak.
2012. jún. 24. 16:18
3/10 anonim válasza:
Szegénykém tutti nem voltál dietetikusnál,hogy tanácsot addjon.És megsúgom azért érzed a régi énedet,mert az izomszövetedet fogyasztottad el a zsír meg rajtad maradt ami normális reakciója az éhező szervezetnek.Ajánlom,hogy naponta ötször egyél keveset,legalább egyszer normális mennyiségű húst és sportolj,ezzel a zsír lemegy viszont a létfontosságú izom megmarad.
4/10 Dilettáns döggomba válasza:
Látod azokat a kiálló izéket? Azt mondtad, hogy a csontjaid. Ezek szerint nem puha zsírpárnák. Akkor pedig sovány vagy, és vigyázz, mert nagy baj lesz.
5/10 anonim válasza:
Ha ilyen sovány vagy, mégis kövérnek látod magad, akkor anorexiás vagy. Menj pszichiáterhez minél hamarabb, amíg még nem késő! Ne akarj te lenni a következő tinilány, aki hülyére éhezteti magát és végül belehal! Rengeteg ilyen példa van körülöttünk sajnos, és mindez azért történik, mert nem jöttek rá maguktól vagy nem szólt nekik senki, hogy ez egy pszichés betegség és kezeltetni kellene.
6/10 anonim válasza:
58-60 lenne a normális. Ez nagyon kevés!
7/10 anonim válasza:
Ha ilyen testalkattal is kövérnek látod magad, akkor sürgősen menj orvoshoz, mielőtt még nagyobb baj lenne!!! Előző voltam.
8/10 anonim válasza:
Én fiúként vagyok majdnem ennyi, csak én nem kövérnek, hanem véznának látom magam. :)
10/10 anonim válasza:
én is 173cm vagyok, csak én 45kg
és igen, kevés!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!