12 evesen 57 kg az megfelel a koromnak?
12 eves vagyok. Es 57 kg. En nehez sulyal suledtem es ez meg is latszik rajtam... szerintetek lehet meg vekony 4 het alatt?
ha igen akkor.mien edzeskkel linekt kuldjetek .
Ez egezseges? Vagy mien suly az idealis szamomra?
Kosziindenkinek:)
152 cm vagyok
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ehhez a magassághoz és életkorhoz ez sok. A BMI kalkulátor szerint is inkább túlsúlyos. Az ideális testsúly valahol 40-45 kg között lenne, de 4 hét alatt nem fogsz tudni sokat változtatni.
Sportolsz valamit? Miket eszel általában? Ha szeretnéd, privátban is leirhatod és adhatok pár tanácsot :)
Sportolok azaz biciklizel napi 1 orat.. hat kevesebbet eszek mindenbol pl tortakbol a legvekonyabb szeletet kerem meg levesekben is. Altalaban tejwt iszom
A feher kenyerbol is keveset eszek . Zsemlebol viszont nem..... iszok vizet.
Szerintem ez nem nagyon normalis
En 15 vagyok es 51kg 162cm
Én 154cm vagyok és 51kg és úgy hogy Január óta vagy 8kg-ot leadtam.Elkezdtem sportolni,tornázni...
A lényeg,hogy ne egyél csokit,chipset..és kerüld a zsíros kajákat..hidd el ha pár hétig már nem eszel ilyeneket akkor már nem is fogad kívánni..
Egyél zöldségeket,gyümölcsöket,tojást..stb egyészséges ételeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!