Milyen alakom van? (alma, korte, homokora, stb. )
Még hogy homokóra....
Vegyél elő egy mérőszalagot és mérd le magad! Az ad csak pontos eredményt, nem egy felülről készített torz kép.
Ezen ugyanis akkora a vállad, mint egy vízilabdázónak, melled helye sem látszik, a csípőd pedig mint egy serdületlen kislányé.
Gondolom, a valóságban egyik se ilyen.
A homokóra alak az, amikor valakinek széles a csípője és a válla, és nagy mellei vannak, és ehhez keskeny derék járul.
Ránézésre homokórára emlékeztet, de nincs csípőd és nincs melled.. 19L
Egyébként nem teljesen mindegy, hogy milyen alakod van? Szép :) és ez a lényeg. Ha meglátok egy lányt akkor sosem azt nezem, hogy most alma, körte, homokóra és stb. alakja van-e, hanem azt, hogy szép vagy sem. Nekem tetszik-e vagy sem
A kép kissé csal, de szerintem jó az alakod. Nekem bejön :)
A kép miatt nem mondanék konkrét tipust az alakodra, de nem is az erősségem. Ahogy írtam: szerintem teljesen mind1, hogy ki melyik tipusba tartozik, ha a szépség részét nézzük.
Tegyük fel nekem bejön a homokóra alak ( mondhattam volna mást is, nem ez a lényeg) de ettől függetlenül nem biztos, hogy tetszik egy lány, akinek homokóra alakja van.
Ha csak kíváncsiságból kérdezed, hogy milyen alakod van, akkor sry, félreértettem a kérdést. Viszont így további képre lenne szükség, adatokkal (kép csalhat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!