Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? Körte? Vagy...

Milyen az alakom? Körte? Vagy micsoda? És most nyárra jó lesz ez a fürdőruha? 14/L

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, van rajtam felesleg, tornázom is miatta.

2015. jún. 24. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A körte az, amikor kicsi vagy felül (mellbőség, váll), alul viszont nagy (csípő).

Rád ez nem igaz.

Egyenes, még nem nőies, hanem kislányos alakod van.

Felesleged nincs, csak bevág a bugyi.

2015. jún. 24. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább banán. Halványan látni, hogy van íve a derekadnak és ez szerintem előnyös. A bugyi része nekem szűknek tűnik. Nagyon leszorítja a csípőd és mellette kiugrik a bőröd. Ez szerintem nem túlsúly, csak nagyon lefog a bugyi és ezt sugározza.
2015. jún. 24. 11:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor keressek új fürdőruhát?
2015. jún. 24. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy új alsót mindenképp! A felsőt nem muszáj lecserélned, egyébként is divat most eltérő alsót-felsőt hordani.
2015. jún. 24. 11:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a felsőnél pedig látszik a mellbimbóm körvonala, és hát eléggé zavar. Szóval inkább egy teljesen új fürdőruhát veszek. Esetleg tudnátok segíteni, hogy milyen fajta állna jól? Mert akkor arzt keresem.
2015. jún. 24. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó a fazon, és semmiképp ne keress valami óriási merevítős-push-upos melltartós cuccot.

Talán olyan, amiben egy vékony szivacsréteg van, az jó. Eltakarja a mellbimbót, picit formál is, de nem fog leríni, hogy egy kislányon van egy szivacsmell. Amúgy csinos vagy! :)

2015. jún. 24. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jó a fazon se (felső), túl gyerekes, 12 évesre való inkább. De lehet hogy azzal is csak az a baj hogy kinőtted.

Amúgy fordított háromszög alkat, csak még növésben vagy, de van rá esély hogy aránylag nagyra nőjenek a melleid.

2015. jún. 24. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó se a fazon, se a méret mert bevág oldalt. Szóval mindenképp vegyél újat.

Ilyesmi felsőrész állna a legjobban: [link] Ebben szivacs is van és fodros, kisebb mellre tökéletes. De hasonló forma fodrok nélkül is jó, boltokban sok helyen láttam olyasmit.

És mivel a bőröd és talán a hajad is (?) világos, ezért valami sötétebb színű bikinit keress. Jobban fog állni mint egy világoskék meg hasonlók.

2015. jún. 24. 13:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Hmm, rendben, ez nagyon tetszik :), köszönöm. (A hajam nagyon sötét barna)

Am mindenkinek ment a zöld.

2015. jún. 24. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
A bugyival van csak probléma. Olyan fürdöruhát vegyél aminek a bugyija kötős, mert így nem fogja kinyomni azt a kis husit ami ott van. (És teljesen normális hogy van ott husid)
2015. jún. 25. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!