Milyen az alakom? Körte? Vagy micsoda? És most nyárra jó lesz ez a fürdőruha? 14/L
A körte az, amikor kicsi vagy felül (mellbőség, váll), alul viszont nagy (csípő).
Rád ez nem igaz.
Egyenes, még nem nőies, hanem kislányos alakod van.
Felesleged nincs, csak bevág a bugyi.
Szerintem jó a fazon, és semmiképp ne keress valami óriási merevítős-push-upos melltartós cuccot.
Talán olyan, amiben egy vékony szivacsréteg van, az jó. Eltakarja a mellbimbót, picit formál is, de nem fog leríni, hogy egy kislányon van egy szivacsmell. Amúgy csinos vagy! :)
Szerintem nem jó a fazon se (felső), túl gyerekes, 12 évesre való inkább. De lehet hogy azzal is csak az a baj hogy kinőtted.
Amúgy fordított háromszög alkat, csak még növésben vagy, de van rá esély hogy aránylag nagyra nőjenek a melleid.
Nem jó se a fazon, se a méret mert bevág oldalt. Szóval mindenképp vegyél újat.
Ilyesmi felsőrész állna a legjobban: [link] Ebben szivacs is van és fodros, kisebb mellre tökéletes. De hasonló forma fodrok nélkül is jó, boltokban sok helyen láttam olyasmit.
És mivel a bőröd és talán a hajad is (?) világos, ezért valami sötétebb színű bikinit keress. Jobban fog állni mint egy világoskék meg hasonlók.
Hmm, rendben, ez nagyon tetszik :), köszönöm. (A hajam nagyon sötét barna)
Am mindenkinek ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!