Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kovernek erzem magam.166 cm...

Kovernek erzem magam.166 cm 52 kg vagyok 15/L. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy igy talan meg vekonynak is tunok a suly alapjan de az a konnyu csontjaim miatt van.A combjaim felso resze osszeer es emiatt mindig kovernek erzem magam.Mit tehetnek ellene,vagy hogy tudnek onnan fogyni?Koszonom a valaszokat:)
2015. júl. 12. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem vagyok kövér. Én 166 cm-el vagyok 47 kg, és összeérnek a combjaim felül, de ettől még nem leszek kövér, sőt, talán még híznom is kéne egy kicsit.

19/L

2015. júl. 12. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a combjaid felül összeérnek, az nem kövérség, hanem csontozat kérdése. Persze ha valaki annyit eszik, mint az Auschwitz-i koncentrációs táborban, akkor lesz thigh gap-je. De egyébként attól függ, hogyan csatlakozik be a combcsontod a medencecsontodba.
2015. júl. 12. 12:51
 3/8 opened paradise ***** válasza:
100%
Másodiknak igaza van,nem kövérség kérdése.
2015. júl. 12. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér. Én pszichológust ajánlanék
2015. júl. 12. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
én 169 vagyok és 52 kg, nem vagy kövér egyáltalán:)
2015. júl. 12. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj ne, kérlek! Nemértem miért szeretne mindenki ûrt a combjai közé. Tudod, teljesen normális, ha összeér a combod, az már kevésbé, hogy emiatt érzed magad kövérnek. Ráadásul a súlyod is megfelelô a korodhoz és a magasságodhoz képest, tehát nemértem, hol itt a probléma. Nincs szükséged szünetre a combjaid közt, hogy vékonynak érezd magad.

Ez ellen pedig amúgy sem tudsz mit tenni. Fogadd el,hogy ilyen vagy és ne az anorexek vagy a modellek szétphotoshoppolt testalkatához mérd magad.

2015. júl. 12. 16:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2015. júl. 12. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
166cm 44 kg-al is összeérnek a combjaim, ez a genetikán múlik.
2015. júl. 13. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!