Mások szerint nincs nőcis tartásom, toplász vagyok. Hogyan változtassak ezen?
21 éves vagyok, szeretnék nőiesen mozogni, viselkedni. Nem tudom mi a baj velem. Egy képen látod egy lány, aki azt mondta rám, hogy toplász vagyok. Nincs tartásom.
Segítsetek, milyen az, hátha én hibáztam?! Mitől nőcis egy nő a tatásában?
Nem egészen értem a kérdésed, mert olyan melléknév, hogy toplász nincs. Ez egy foglalkozás, mely ha jól tudom tarisznyákat készített.
A topless pedig pont azt jelenti, hogy divatos, modell alkatú.
Gondolom itt a topisra gondolsz, görnyedt tartás, járás.
Ezen úgy tudsz segíteni, hogy sokat tornázol (jóga, calanetics stb), melyek javítják a tartást, s közben figyelsz arra, hogy mindig kihúzd magad. Egy kis gyakorlás és önuralom kérdése.
Sok sikert hozzá.
Igen, úgy értem, csak speciális szó nálam. De nem vagyok görnyedt, még ugyancsak hogy nem. Mások már azt is mondták annó, hogy ünnepeken alkalmával 2-3 órát úgy végigállok, mint egy oszlop, nem görnyedek, mert edzett vagyok, és figyelek mindig arra, hogy a hátam jól álljon PL: ülés 90 fokban beállítva.
Ő nem tudom, hogy értette.
szerintem is próbálj meg lazább lenni, sztem úgy értette h túlságosan fegyelmezett vagy, mint vmi katona:D
a nőknek nemkell ilyen karótnyelt tartásban ücsörögni, vagy állni, persze ezalatt nemazt értem h görnyedjenek. de a túl merev, karótnyelt beállások sem túl nőiesek.
Na ez remek, meg a csípő riszálás is. De hol a határ?
Honnan tudjam, hogy mi a nőies, és már mi a röhej határa? Nem látom magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!