Vajon a kerekded nők kinek a hibájából "mentek ki a divatból"?
Minden nap az jön le a médiából, hogy csak az a nő lehet fantasztikusan szép, aki fantasztikusan csontsovány!
Pedig a molett modellek legalább olyan szépek, itt egy jó példa:
(oké, látszik rajtuk a fotoshop, meg jól ki vannak sminkelve, de akkor is...nem jobban, mint egy vékony modell!)
Ha ilyen modelleket többet foglalkoztatnának...
Most tényleg az van, hogy agymosást csinál rajtunk a divat hogy a vékonyság eszményét közvetít hogy milyen legyen egy nő, vagy mi várjuk el hogy a médiában csak "ideális" alkatú nőket lehessen látni?
Köszi, aranyos vagy :) amit modntál, és nem a pontozás miatt :)
De szerintem azért is le lettem téve, mert kijelentettem, hogy nem akarok komolyat. De most ez más téma, nem is megyek bele.
Amúgy persze, nem kell egy síró, tutyimutyi pasi....Nekem belevaló pasik kellenek, + hogy nézzen úgy ki mint az ideálom. :)
De a jó pasik nem is rinyálnak, meg görcsölnek emiatt, egy rossz pasi, meg hiába próbálja eladni magát....néhánynak sikerül csak....
Nos, 22 évesen nem hiszem magam tinédszernek :D
Meg mit reagáljak erre, ha bűn, hogy ennyi idősen nem bírom ha lekorlátozodok egy pasira mondjuk fél éven át?? Nem kéthavonta cserélem őket, egy éveben van kb 2, nem vagyok ribanc..
Utolsó: Igaz, 1 év van köztünk (a javadra, én csak 21 vagyok), de ugyanazzal a pasival vagyok együtt, akivel anno 14 évesen összejöttem.;-)
Kérdésre:
Nekem sem tetszik, amit a médiában látok, azok meg főleg nem, akik szerint ez az életszerű, és azt mondják, hogy magasság-110 súly fölött nem nő a nő. Meg erőltetik a 90-60-90-et.
A képeken lévő csajok nekem nagyon tetszenek, örülnék, ha így néznék ki... Szerintem kb egy súlyban lehetek velük (vagy lehet, nem is vagyok ennyi), csak nem oszlik el ilyen szép arányosan sajnos.:-(
De talán túlélem...
Jó és ezt miért mondod ? :) :P
Mindenkinek másra van szüksége, én azt nem bírnám amit te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!