Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk ti szakitanátok a casjoto...

Fiúk ti szakitanátok a casjotokkal ha annak szemüveget kellene hordania?

Figyelt kérdés
Szemüveget kell viselnem,idáig nemkellett. Nemvagyok valami szép lány és ezért félek hogy a fiúm elhagy ha meglát a szemüvegben. :(
2010. márc. 3. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, ne butáskodj...Biztos hogy nem fog elhagyni, ha szeret. :)
2010. márc. 3. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

nekem sokan azt mondták, hogy a szemüveg kifejezetten jól áll. aminek azért örülök, mert én sem tartom magam szépnek.

ezért meg nem fognak elhagyni. keress magadhoz és arcodhoz illő keretet, sokat számít. 28N

2010. márc. 3. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha elhagy miatta akkor soha nem is szeretett és nem kár érte. De nem hiszem hogy ez meg fog történni... ha meg nem tetszik a szemüveg magadon akkor hordj kontaktlencsét inkább. Sokkal jobb.
2010. márc. 3. 21:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Anyukám azt mondta hogy ő nemakarja hogy kontaktlencsét hordjak mert az állitólag kiesik meg kényelmetlen! Ti mit gondoltok?
2010. márc. 3. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem. Valakinek külön "jól áll", és csak azért idézőjelbe, mert ez tulajdonképpen egy szembetegség miatt van, hogy szemüveget kell hordani, de ha már így alakult akkor egy olyan keretet kell választani, ami megy az arc formájához.
2010. márc. 3. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:

én is ugyanebben a szituban voltam de a pasim nem dobott miatta, sőt még tetszett is neki;) de én akkorsem voltam,vagyok a szemcsivel megbékélve, ezért inkább kotaktelencsét hordok(napi lencsém van, de általában 2-3 napig hordom:D)

szval sztem fel a fejjel;)semmi gond nem lesz. ha meg ez miatt dob, akkormeg soha nem szeretett és egy köcsög:D

16/L

2010. márc. 3. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor anyukádnak fogalma sincs milyen a kontaktlencse. Ez nem esik ki, nem romlik tőle a szemed annyira mint a szemüvegtől, nem csak keretek közt látsz hanem teljesen és van olyan is amit elég havonta kivenni és betenni egy újat, azzal aztán gond sincs.

De tényleg ne félj attól hogy egy szemüveg miatt elhagy a barátod. Ez elég esélytelen.

2010. márc. 3. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Maradj a szemüvegnél, a lencse körülményes és sok fertőzést okozhat.

Én is azt akartam mindig, mert nagyon hirtelen vagyok és a szemüveget szerintem naponta összetörném. De ahogy jobban utánanéztem rájöttem nem olyan szuper dolog az.

Szerintem nagyon sokféle szemüveg van már némelyik még jól is állhat. Ha emiatt szakít veled a barátod keverj le neki egy pofont a nevemben kérlek. ;)

2010. márc. 4. 00:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát hallod, ha egy szemüveg miatt elhagyna, akkor jobb is, ha elhagy :S

Én is lány vagyok, öt éve szemüveges, de eddig egyik barátomat sem zavarta. Válassz olyan fazont, ami hozzád illik, és akkor nem lesz semmi gáz.

Én biztos, hogy nem dobnám a barátomat egy ilyen dolog miatt :) Bízz egy kicsit jobban magadban :)

2010. márc. 4. 03:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. De esetleg a kontaklencse pótolhatja a szemüveget...
2010. márc. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!