Fiúk ti szakitanátok a casjotokkal ha annak szemüveget kellene hordania?
nekem sokan azt mondták, hogy a szemüveg kifejezetten jól áll. aminek azért örülök, mert én sem tartom magam szépnek.
ezért meg nem fognak elhagyni. keress magadhoz és arcodhoz illő keretet, sokat számít. 28N
én is ugyanebben a szituban voltam de a pasim nem dobott miatta, sőt még tetszett is neki;) de én akkorsem voltam,vagyok a szemcsivel megbékélve, ezért inkább kotaktelencsét hordok(napi lencsém van, de általában 2-3 napig hordom:D)
szval sztem fel a fejjel;)semmi gond nem lesz. ha meg ez miatt dob, akkormeg soha nem szeretett és egy köcsög:D
16/L
Akkor anyukádnak fogalma sincs milyen a kontaktlencse. Ez nem esik ki, nem romlik tőle a szemed annyira mint a szemüvegtől, nem csak keretek közt látsz hanem teljesen és van olyan is amit elég havonta kivenni és betenni egy újat, azzal aztán gond sincs.
De tényleg ne félj attól hogy egy szemüveg miatt elhagy a barátod. Ez elég esélytelen.
Maradj a szemüvegnél, a lencse körülményes és sok fertőzést okozhat.
Én is azt akartam mindig, mert nagyon hirtelen vagyok és a szemüveget szerintem naponta összetörném. De ahogy jobban utánanéztem rájöttem nem olyan szuper dolog az.
Szerintem nagyon sokféle szemüveg van már némelyik még jól is állhat. Ha emiatt szakít veled a barátod keverj le neki egy pofont a nevemben kérlek. ;)
Hát hallod, ha egy szemüveg miatt elhagyna, akkor jobb is, ha elhagy :S
Én is lány vagyok, öt éve szemüveges, de eddig egyik barátomat sem zavarta. Válassz olyan fazont, ami hozzád illik, és akkor nem lesz semmi gáz.
Én biztos, hogy nem dobnám a barátomat egy ilyen dolog miatt :) Bízz egy kicsit jobban magadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!