Mit tegyek hogy nagyobb melleim legyenek?
Nincsenek csodaszerek, ez genetika... Azaz vannak csodaszerek, de úgysem működnek. Később még fogsz örülni is annak, hogy csak ekkora. Amikor a gravitáció elkezdi kifejteni hatását. Persze nehéz, ha saját magadat nem tudod elfogadni, de sokan vagyunk pasik, akiknek nem a lógó csöcsök kellenek.
Ugyanitt: mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel! Sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia!
Egy kicsi növekedést elvileg eredményezhet ha folyamatosan fogyasztasz lenmagot. Nem maradandó eredmény, ha abbahagyod, lemegy a melled az eredeti méretre, és csodákra sem kell számítani.
Én nem emiatt a hatása miatt kezdtem el enni, hanem csak szimplán mert egészséges és jól összetartja a gluténmentes tésztákat, de picit érzem a hatását. Ruhában abszolút nem látni a különbséget, ruha nélkül is csak épphogy, de én nem eszem minden nap és nem is akkora mennyiségben mint ahogy olvastam másoknál.
Elvileg 2-3 hónap alatt kezd el látszani ha napi 3 evőkanállal megeszel őrölt formában. Keverd bele valamibe, magában elég pocsék :D
Még egyszer mondom, ne várj tőle csodákat! Csak azért merem ajánlani, mert egyébként is egészséges, nem válik károdra ha rendszeresen eszed, néhány egyéb csodaszerrel ellentétben.
nézd kedves kérdező,ugyanabban a cipőben ballagunk,csak nekem jó nagy fenekem van és épp lesz*rom,az emberek véleményét innentől kezdve.A 21. században már egyaltalan nem fontos a mell mérete,inkább az összhatás és a hátsó fertály.Egy vékony derekú lány nagy fenékkel,mindig jobban fog tarolni,mint egy nagy mellü.Főleg ha szép az arcod,értelme nincs a melleknek.
Engedd el ezeket a sértő kommenteket,ne irigyeld,ők kéne ,hogy irigyek legyenek rád.Seggre gyurj.Ahol mi élünk a fiuk egyrésze megakar győzni,hogy sz*r vagy mert ilyen egyedi vagy,és komplexust akar csinálni,mert ebből ők mentálisan nőnek,ne hagyd magad,taposd a földbe ezeket a sz*rháziakat.
"Egy vékony derekú lány nagy fenékkel,mindig jobban fog tarolni,mint egy nagy mellü."
Ez meg a nem vékony derekú, lapos fenekű lányoknak sértő. Az meg ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be kinézetre, nekem pl. inkább a mell. Szóval ezek a kijelentések kemények tőled...
Mindazonáltal tényleg nem érdemes a mellméreten rágódni, mert a férfiak életük párját nem a mellméret, de nem is a fenékméret alapján fogják kiválasztani. A kis mell is lehet ugyanolyan szép és szexi, mint a nagy, és ezzel nem csak a levegőbe beszélek.
Azokkal a kisfiúkkal meg nem kell foglalkozni, akik a kis mell miatt beszólogatnak... Most komolyan, szerinted ez mennyire érett?
23/F
5-ös: Márpedig sokan vagyunk úgy, hogy csak a nagymellű lányok tetszenek. Engem például a fenék szinte egyáltalán nem izgat.
Kérdező: a hízás segíthet, de normális keretek között nem sokat sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!