Ilyen bőrrel mit kezdjek? (kép mellékelve)
Figyelt kérdés
voltam bőrgyógyásznál , ő mondta h használjak la roche posayt,használtam is ( 9000ftot költöttem rá) nem használt semmit.
használtam mindenféle vackot ami a dmben és rossmannban megtalálható,használtam aloés dolgokat stb.
házi készítésű akármiket,egyik se használt.
zsíros, nagyon mitesszeres, pattanásos ronda a bőröm és már a 19. évemben vagyok.
valaki valami ötlet?
2010. márc. 2. 20:12
11/14 anonim válasza:
Nekem ennél is rondább a bőröm:(Jó mondjuk én 15 éves vagyok.
12/14 anonim válasza:
Az én dokim szerint: szokj hozzá, ez még egy jó darabig ilyen lesz.
Magyarán kínlódhatsz, próbálkozhatsz, nem lesz jobb. Én is már 10 éve kínlódok, mindent kipróbáltam már azt hiszem, de semmi nem használt. 25 éves vagyok, sokkal rondább a bőröm mint a tiéd, ez vigasztaljon.
13/14 anonim válasza:
Hormonvizsgálatra lehet érdemes lenne elmenned. Lehet magas a tesztoszteron szinted. Ha tényleg hormonprobléma, akkor endokrinológus...
14/14 anonim válasza:
én 14 vagyok és nekem is ilyen.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!