Ki a legszebb királynő jelölt? Link mellékelve.
2009. máj. 21. 22:33
1/23 anonim válasza:
nagyon szép lány
de a 2. képen irgalmatlan furcsán tartja magát
3/23 anonim válasza:
Nálam Kocsis Korinna lenne a nyerőm, szerintem ő a legszebb :) De Luca is szép :)
5/23 anonim válasza:
a horváth bettinát ismerem :)
mik vannak
6/23 anonim válasza:
Nadai Aniko tetszett nekem. Kar, hogy nem kerult be az 1-3-ban.
8/23 anonim válasza:
Ágoston Dóra és Maximovits Anett tetszett a legjobban.
9/23 anonim válasza:
Nekem is Korinna! Érdekes, hogy 5 lány volt a kedvencem és mind az 5 bekerült a 7-be!:)
Szerintem gyönyörü lány!Nekem mindig az ilyen lányok tetszenek!Sokan azt mondják, hogy "Megint latin tipus!
Nem értem miért lenne az?
Alapvetően a magyar nép nem kék szem szőke haj!!
10/23 anonim válasza:
Véleményem szerint NÉMETH LUCA és BUDAI ZSUZSA a legszebbek, gyönyörű lágy vonásaik vannak!
De aki tegnap este megnyerte, az egy igazi csalódás volt számomra... Ha nem lenne rajta smink, és nem lennének hosszú szőke fürtjei, akkor még azt is mondhatnám, hogy robosztus, férfias arca, álla van.
Nálam a női szépséget nem az ilyen típus testesíti meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!