Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon zavaró? :/ (kép...

Fiúk! Nagyon zavaró? :/ (kép mellékelve)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Még soha nem feküdtem le senkivel , és félek h ez probléma lehet a fiúk szemében... Szval egy picit kiáll a bordám elöl, ez elölről nem annyira látszik, oldalról jobban. Nagyon zavar, szégyellős vagyok, nyáron bikini helyett egybe részes fürdőruhát hordok. Amúgy átlagos alakom van, nem azért áll ki mert túl vékony vagyok stb...

Fiúk, nem lenne nagyon zavaró mondjuk szexnél? :/ Fekve még jobban kiáll, és félek h senki nem fogadna el...

Ehhez hasonló, de nekem jobban kiáll: [link]

2011. okt. 2. 14:20
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
mi?
2011. okt. 2. 14:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem zavaró. Nem egyformák az emberek, aki meg ilyen apróságon szöszöl az nézzen tükörbe :) 21!F
2011. okt. 2. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

ezzel nincs szerintem semmi baj! ha valakivel lefekszel, nem ezzel fog foglalkozni :) ha olyannal teszed majd meg, aki szeret téged, akkor meg főleg nem fogja érdekelni!

17/L

2011. okt. 2. 14:23
 4/19 anonim válasza:
100%

dehogy probléma, én nekem is van hasonló bajom, igaz én pont fiú vok XDDD

de nem problém a kiálló borda, amúgy meg egyberészes fürdőruha nem szép.

fogadd el magad és mások is elfognak :)

engem se zavar hogy kiáll a bal alsó bordám (szerintem ott kevesebb belső szervem van ) és mást se zavar, most kit érdekel a dolog :)

amugy meg ha annyira kiáll akkor fürdőruhán átüt nem?...

külön részes fürdőruhát vegyél, és szexnél se para. elég kevés olyan póz van amikor rajtad fekszik a csávó teljes testel, és amugy se "szúrna" akkor sem ha arra gondolsz

2011. okt. 2. 14:24
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Hát hallod ha te vagy a képen nagyon ne aggódj a bordáid miatt, észre sem vettem volna.:D:P

Nagyon jó alakod van.;)

2011. okt. 2. 14:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem ő van a képen mert ahogy írta csak ehhez hasonló és kérdésre válaszolva ez a kérdés most komoly?!
2011. okt. 2. 14:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de nekem is kiáll picit, eddig nem mondta senki, hogy zavarta volna. :D Aztán lehet csak nem szólt éppen... :D
2011. okt. 2. 14:34
 8/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavaró.
2011. okt. 2. 14:34
 9/19 oralking válasza:
Az utolsó amit észrevennék a képen látható hölgyön a bordái. Sunáznám. Biztos téged is...;-)
2011. okt. 2. 14:40
 10/19 anonim válasza:
Szia kedves kérdező csinálj magadról egy képet aRC NÉlKÜL ÉS AZT MUTasd meg SZErINTEM EGYÁLTALÁN NEM BAJ H így nézel ki a szexben semmi sem zavaró hidd el :P ha csak nem be van varrva a nemiszerved
2011. okt. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!