Fiúk! Nagyon zavaró? :/ (kép mellékelve)
16 éves lány vagyok. Még soha nem feküdtem le senkivel , és félek h ez probléma lehet a fiúk szemében... Szval egy picit kiáll a bordám elöl, ez elölről nem annyira látszik, oldalról jobban. Nagyon zavar, szégyellős vagyok, nyáron bikini helyett egybe részes fürdőruhát hordok. Amúgy átlagos alakom van, nem azért áll ki mert túl vékony vagyok stb...
Fiúk, nem lenne nagyon zavaró mondjuk szexnél? :/ Fekve még jobban kiáll, és félek h senki nem fogadna el...
Ehhez hasonló, de nekem jobban kiáll: [link]
ezzel nincs szerintem semmi baj! ha valakivel lefekszel, nem ezzel fog foglalkozni :) ha olyannal teszed majd meg, aki szeret téged, akkor meg főleg nem fogja érdekelni!
17/L
dehogy probléma, én nekem is van hasonló bajom, igaz én pont fiú vok XDDD
de nem problém a kiálló borda, amúgy meg egyberészes fürdőruha nem szép.
fogadd el magad és mások is elfognak :)
engem se zavar hogy kiáll a bal alsó bordám (szerintem ott kevesebb belső szervem van ) és mást se zavar, most kit érdekel a dolog :)
amugy meg ha annyira kiáll akkor fürdőruhán átüt nem?...
külön részes fürdőruhát vegyél, és szexnél se para. elég kevés olyan póz van amikor rajtad fekszik a csávó teljes testel, és amugy se "szúrna" akkor sem ha arra gondolsz
Hát hallod ha te vagy a képen nagyon ne aggódj a bordáid miatt, észre sem vettem volna.:D:P
Nagyon jó alakod van.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!