Arra vagy kíváncsi,hogy milyen az orrod vagy a fogad? Mert én nem látok olyan képet amin egy női arc lenne.Az első kép ami egy orr az nem szép,de lehet,hogy maga a fotó miatt.A második kép sem jó,mert nem szépek a fogak.Talán egy fogszabályzó segít,hogy egyenes legyen...nem sértésnek akartam szánni,de ha kíváncsi vagy mások véleményére,inkább valami előnyösebb képet tegyél ki,mert lehet hogy egy olyan fotónál ahol az egész arc látható,talán jobban látni,hogy PL: az orrod szépen passzol a szemedhez,és lehet,hogy úgy azt mondanám,hogy szép orrod van...de így??Külön-külön sem az orr sem a fog nem szép.
2009. máj. 27. 21:24
2/12 anonim válasza:
nekem se tetszik egyik kép se..talán ha egyben lenne...
2009. máj. 27. 21:35
3/12 anonim válasza:
Nekem még a fog elmegy, de az orr az nagyon nem tetszik. Azért összességében még lehet/sz szép.
2009. máj. 27. 21:36
4/12 anonim válasza:
Szerintem, lehet, hogy szép, de ezt így nem lehet megmondani. Kellene hozzá 1 pár szem is...
2009. máj. 27. 21:48
5/12 anonim válasza:
te tegnap is tettél fel ilyen kérdést ugye?
ha igen, akkor miért nem elég neked az, amit ott írtak?
Nem tudom miért foglalkoztat, hogy ki mit gondol a nődről.
2009. máj. 27. 21:58
6/12 anonim válasza:
szerintem maga a lány tette fel a kérdést.
2009. máj. 27. 21:59
7/12 anonim válasza:
Szerintem meg senkit nem érdekel ki tette fel a kérdést! Inkább az érdekelne hogy mikor hagyják abba?
NE LÉGY MÁR ENNYIRE ÖNBIZALOMHIÁNYOS!
Nem tudom mit szólnál, ha valaki egyszer jól lehurrogna, mocskolódó, szitkozódó üzeneteket írna? Lepontoznád ugye? Aztán meg jól felháborodnál... Inkább gondolkozz mi és hova (azt hogy miért, azt nem erőltetem) töltesz fel!
2009. máj. 27. 22:10
8/12 anonim válasza:
Szerintem semmi baj az orrával, alulról fényképezve senkinek nem előnyös, a szája egész szép. A többi nem.
2009. máj. 28. 01:12
9/12 anonim válasza:
Én nem mondanám kifejezetten szépnek, de aranyos. Nem csúnya semmiképp, viszont szépségkirálynőnek talán nem kellene jelentkezni...
A fogakkal lehetne valamit csinálni, de annyira nem vészes, emiatt ne érezd magad rosszul.
De tényleg idegesítő a sok ilyen kérdés.
2009. máj. 28. 05:07
10/12 anonim válasza:
őszintén?
plasztikai sebész,profi fogorvos esetleg tud rajtad javítani valamicskét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!