Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon zavaró? :/ (kép...

Fiúk! Nagyon zavaró? :/ (kép mellékelve)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Még soha nem feküdtem le senkivel , és félek h ez probléma lehet a fiúk szemében... Szval egy picit kiáll a bordám elöl, ez elölről nem annyira látszik, oldalról jobban. Nagyon zavar, szégyellős vagyok, nyáron bikini helyett egybe részes fürdőruhát hordok. Amúgy átlagos alakom van, nem azért áll ki mert túl vékony vagyok stb...

Fiúk, nem lenne nagyon zavaró mondjuk szexnél? :/ Fekve még jobban kiáll, és félek h senki nem fogadna el...

Ehhez hasonló, de nekem jobban kiáll: [link]

2011. okt. 2. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenek a bordáim. Régebben zavart, de már nem, egyik szexpartnerem sem szólt érte.
2011. okt. 2. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
nekem meg kifejezetten tetszik a borda :'D
2011. okt. 2. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs smi baj.
2011. okt. 2. 16:10
 14/19 anonim ***** válasza:

A képen Kim Kardashian van, aki (szerintem) a világ legjobb női testével rendelkezik.

Egyébként nő vagyok, 66 kg a 165 centimhez, vagyis van rajtam pár kg felesleg, de nekem is eléggé ilyen, ha fekszem, akkor az van a legfeljebb...

Nem tetszik, de ha figyelembe veszem, amik zavarnak a testemen, ez az utolsók között lenne.

2011. okt. 2. 16:42
 15/19 anonim ***** válasza:
igazából nem tudom megérteni, hogy szerinted azon mi a fene visszataszító? magát a problémát sem értem...
2011. okt. 2. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de én sem értem a problémát. Mégis miért foglalkozna ezzel bárki is szerinted?
2011. dec. 1. 23:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Juj de kis butus vagy. Ne aggódj, nem áll ki a bordád. Egyáltalán nem lenne zavaró. És az ilyen kis apróságok nem is számítanak. Ha nem állna ki, akkor az lenne a baj, hogy van rajtad egy kis fölösleg és jujj, nem zavaró az szexnél? Egyébként az sem lenne zavaró.

Aranyos a kérdésed am :)

21f

2011. dec. 1. 23:33
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem csak az egyik oldalon áll ki a bordám, soha nem volt vele gondja senki emberfiának ;P
2011. dec. 2. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem meg pont a kiálló borda tetszik, de csak akkor, ha nem egy vézna testalkat járul hozzá. pl.: Kim ilyen.

ízlések és pofonok...

2011. dec. 2. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!