Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel érdemes szőrteleníteni...

Mivel érdemes szőrteleníteni intim helyen (ha. )?

Figyelt kérdés
Érzékeny a bőröm. Borotva után kibírhatatlanul szúr, ahogy visszanő (teltebb egyén is vagyok, így még rosszabb), és orvosolni sem tudom azzal, ha rögtön próbálom borotválni, mert annyira még nem hosszú, hogy tudjam, csak szúr. Ha csak 1 szőrszálat kihúzok kivérzik és sebes lesz, ezért epilálni nem merek. A gyantát még nem próbáltam, érdemes kipróbálnom az epilálás következményei tekintetében azért a gyantát? Vagy nekem már csak a drága, és káros szőrtelenítő krémek maradnak, ha azok egyáltalán hatnak?

2015. jún. 18. 22:53
 1/7 A kérdező kommentje:

Kicsit butus ez a kérdezős rendszer, nem enged dolgokat és hülyének állítja be a kérdezőt, így szólt:

"Mivel érdemes szőrteleníteni intim helyen (ha... )?

2015. jún. 18. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Intim területen nem szabad szőrtelenítő krémet használni.

A borotva a legkíméletesebb. A szúrást meg lehet szokni.

A gyantát nem ajánlom, ha érzékeny a bőröd.

2015. jún. 18. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Borotválnál maradj, idővel megszokod, hidratáld is a bőröd, meg fertőtlenítsd mindig. Érzékeny bőr se a gyantát nem bírja, se az epilátort. A krémeket meg aztán végképp nem, elég erős vegyi anyagok.
2015. jún. 18. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
epilátor!
2015. jún. 18. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
v van intimszőrtelenítő krém is!
2015. jún. 18. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Olló.
2015. jún. 18. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!