Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes epilátorral szőrtelení...

Érdemes epilátorral szőrteleníteni a lábamat?

Figyelt kérdés
Gyantázzam, vagy epilátorral szőrtelenítsek, ez itt a kérdés.
2011. febr. 19. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyantázás "hatása" tovább tart,de az epilátort egyszer megveszed és mindig nálad lehet.Csak elő kell kapnod és máris epilálhatod..de a gyantázással jobb hatást érhetsz el,de vigyátt,hogy ne maradjon ki sehol sem..mert elégg ronda,hogy csupasz láb és 1 sor szőrös.:))
2011. febr. 19. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdezem, mert úgy néz ki hogy lesz barátom:) És ha oda kerül a sor, akkor már mindig szőr mentesnek kell lennie a lábamnak:) És így az epilátor a jobb erre szerintem..:/
2011. febr. 19. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
az epilátor azért jobb talán mert kiszedi az egészen rövid szőrszálakat is... míg a gyantázáshoz egy kicsit várni kell amíg pár mm-esre megnő. Legalábbis nekem a gyanta nem szedi ki az egészen rövid szőrszálakat. Ennek ellenére inkább gyanta párti vagyok, mert az nekem kevésbé fáj mint az epilálás.
2011. febr. 19. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-ért, de az epilátornak nem ugyanolyan a hatása, mint a gyantának?

Mármint, az is kitépi tövestől a szőrt, nem?

Én eddig gyantáztam, szépen kezd is "kikopni" a szőr a lábamról, de gondoltam áttérek az epilátorra.

De ha az csak megerősíti, akkor inkább nem, és maradok a gyantánál. :/ :)

2011. febr. 19. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:

gyanta előnye: tovább tart az eredmény

gyanta hátránya: macerásabb, kell egy bizonyos szőrhossz

epilátor előnye: nem kell növekedést várni, előkapod és csinálod

epilátor hátránya: elég fura érzés, bizonyos helyeken rosszabb a gyantánál

2011. febr. 20. 04:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Javaslom előbb próbáld ki őket, hogy lásd melyiket bírod jobban.
2011. febr. 20. 04:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Az epilátor tényleg azért jó, mert 1x megveszed, és akkor használod, amikor csak akarod. Aztán ha elromlik, van rá garancia (legalábbis az enyémre van, bár fejből nem tudom mennyi idő). És ettől is ritkulnak a szőrszálak. Igaz hogy fájdalmas, de ki lehet bírni. Én az epilátor mellett voksolok.

15/L

2011. febr. 20. 16:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lesz tőle nagyon pöttyös a lábam? És mennyi idő után kezd el "szúrni", tehát nőni a szőr?
2011. márc. 28. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor leepilálod a lábadat, utána piros pöttyök lesznek rajta. Ez természetes reakció, kend be valami hidratáló krémmel a lábadat (vagy ahol epiláltál), és másnapra elmúlik (ezért érdemes estefelé csinálni). Amúgy ELVILEG 1 hétig sima marad a lábad... de nekem kb 4 napig bírja.

15/L

2011. ápr. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!