Intim területet lehet epilátorral szőrteleníteni?
Úgy hallottam,h hónaljat viszont nem lehet így szőrteleníteni.Miért?
Köszönöm mindenkinek:)
Már miért ne lehetne hónaljat? :) A lényeg, hogy ne legyen túl hosszú a szőr, esetleg érdemes először leborotválni, és amikor már megnőtt fél-egy centisre, akkor epilálni. Ha bírod a fájdalmat, semmi akadálya!
Az intim terültet kapcsán nekem az a tapasztalatom, hogy nincs értelme epilálni, mivel úgyis csak a bikinivonalat lehet megcsinálni vele, ezért a szeméremajkaknál így is, úgy is borotválni kell, akor meg már tökmindegy, hogy a bikivonalat is borotválom-e. Amúgy meg puncin elviselhetetlenül fájdalmas is az epilálás, még a bikinivonalban is, nekifutottam többször, rettenetes volt...
Lábra viszont az epilátor a legjobb, amit el tudok képzelni, nem fáj különösebben, sokáig nem nő vissza, meg nekem évek alatt szinte teljesen ki is kopott a szőr tőle. Hónaljban és a puncin viszont egész más a szőr szerkezete, vastag szőrszál, óriási hagymával, ami miatt borzastó fájdalmas az epilálása.
aki bírja a fájdalmat az epilálja nyugodtan,sokkal jobb mint a borotva...
én speciel most akarok átszokni a borotváról az epilátorra.Igaz,azt gondolom,hogy a gyanta jobb.Nekem már sokan mondták,hogy a gyantát válasszam mert az csak addig fáj amíg lehúzom a csíkot,de nincs rá keretem,hogy rendszeresen vegyek gyantát.Epilátor az van anyumnak csak nem nagyon használja,így azt nem kell venni és tartós.
Én hónaljamat évek óta epillálom, és kutya bajom. A fájdalomra már immunis vagyok. A szeméremdombomat is simán leepillálom, és az sem fáj. Ilyen téren szerencsés vagyok, mert elég magas a fájdalomküszöböm, hála a csonttöréseknek és műtéteknek.
Visszatérve az epilláláshoz. Aki bírja, annak miért ne lehetne? Az a lényeg, h rögtön utána még ne fújkodd be deoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!