A lábamat epilátorral vagy csantával érdemes szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
melyik fájdalmasabb?
a combomat nem merem valamiért :/ fáj vagy nem tudom...
pedig holnap megyek fürdőbe és lekéne szörteleníteni ...
a bikinivonalnál ott mivel érdemes?
2011. szept. 4. 19:02
1/4 anonim válasza:
Gondolom gyantára gondoltál.Nekem mondjuk a gyanta jobban bevált és kevésbé fáj mint az epilátor.De combon tényleg fáj de nem annyira hogy belehalj :) Többször gyantáztam már a combomat.Bikinivonalnál a borotvát ajánlom egyenlőre.Szokj előbb hozzá ahhoz hogy a combodat gyantázod,epilálod.De oda vagy a gyanta vagy a borotva.
3/4 anonim válasza:
Ha eddig sose próbáltad akkor ne most kezdd el, mert a gyanta és epilátor nem mindenkinek jó. Lehet hogy holnapra tiszta piros meg pöttyös lennél tőle. Nekem például ez a pirosság el sem múlik 1 hétig.
Borotváld le inkább, attól is kipattoghat de még mindig nem olyan gázos mintha az egész lábad vörös lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
jaa bocsi gyanta lenne :DDD xd
2011. szept. 4. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!