Hogyan kell megtanulni magassarkúban járni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá túl büszke, de tényleg nem tudok magassarkúban járni. Mindig csak lapos cipőkben jártam... Viszont szeretném ezt a korszakomat lezárni, és szép, magassarkú cipőkben járni, csak hát jelenleg úgy járok bennük, mint egy ló...2010. febr. 28. 15:18
1/3 anonim válasza:
Fontos, hogy tökéletesen passzoljon, ne legyen se nagy (mert akkor lötyög majd a lábadon) se kicsi (akkor meg szorít és elviselhetetlen felvenni).
Először is otthon gyakorolj, a lakásban. Ha sokat járkálsz benne, akkor egy idő után hozzászokik a lábad.
2/3 anonim válasza:
Én sosem tanultam megy járni benne, hiába minden, 1 év után már csak feladtam. Addigra szétment a lábam is szóval nem nagyon érte meg évekig csámpázni benne... bár mások jót röhöghettek legalább.
Próbálkozz... mást nem nagyon tehetsz. Ja meg ne 10 centis sarokkal kezdd hanem kisebbel.
3/3 anonim válasza:
Fokozatosan haladj! Először kezdj egy törpesarkúval, hordd minél többször, majd jöhetnek a magasabb sarkak. Vigyázz, könnyen feltörheti a lábad eleinte, de ne add fel. Eleinte inkább otthon járkálj bennük, vagy ha csak leugrasz valamiért. Tehát ne egy 10 centissel kezdj valami buliban, mert kikészülsz a parti végére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!