Hogyan lehet megtanulni magassarkúban járni? Mennyi idő múlva fogok normálisan menni benne?
Figyelt kérdés
Ma vettem egyet, mert nagyon tetszett már régóta, de nem tudok benne normálisan menni. Kb. 7 cm-es a sarka. Nagyon tetszik, mert tök jó szegecses szandál. :)2010. ápr. 8. 17:23
1/1 anonim válasza:
gyakorlás!!
és először a sarkadra lépj, és figyelj a tartásodra! ha tudsz angolul, youtube: how to walk in high heels. ^^
Az én első magassarkúm 12cm-s volt, és előtte soha nem volt rajtam magas.. nagyon edzőcipőpárti voltam.. De kábé 3-4 nap otthoni pár órás gyakorlás után bírtam egy egész napot benne. :) Szóval hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!