Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők miért szeretik az ujjukon...

Nők miért szeretik az ujjukon meg a lábukon kifesteni a körmöt?

Figyelt kérdés
köröm,láb,nők

2015. jún. 12. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Unatkoznak vagy elfedik a gombát.
2015. jún. 12. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Ezt látják egymástól.

Nekem nem tetszik, pedig én is nő vagyok.

2015. jún. 12. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy szebb, ápoltabbnak is tűnhet (persze csak akkor ha szépen igényesen van megcsinálva).

Meg a köröm már szinte az öltözködés része, olyanra festik a körmüket ami illik a ruhájukhoz, alkalomhoz...stb vagy esetleg a stílusukhoz.

Én nem szoktam festeni a körmöm, se a kezemen, se a lábamon, kivéve egy két alkalmat pl eskűvő, ballagás.

20/L

2015. jún. 12. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
7 vagy 8 éve nem érte semmilyen festék sem a körmeimet, sem a hajamat. :D
2015. jún. 12. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert tetszik nekik vagy sokaknak ez is egy hobbi, elfoglaltság. Van, aki szeret ilyesmivel pepecselni, kifesti, kidíszíti stb. Én szívesen csinálnám magamnak mert nekem személy szerint tetszik, de borzasztó béna vagyok hozzá és nem vagyok elég türelmes sem ezért inkább eljárok körmöshöz, aki pár perc alatt megcsinálja. A lábamat nyáron szoktam, ha papucsban/szandálban vagyok mert egyébként úgy sem látszik. Egyébként, akinek nem szép a körme az nyilván ezzel el tudja takarni vagy vannak körömerősítő lakkok is (színesek is) ha valakinek gyengébbek, vékonyabbak a körmei.
2015. jún. 12. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem minden nő szereti. Van, aki így érzi magát ápoltnak, esetleg nem tetszenek neki a körmei, ezzel érzi magát igényesnek.
2015. jún. 12. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
mert van, akinek tetszik, ennyi. én is szebbnek látom kifestve, meg szeretem ha van a körmömön valami szín.
2015. jún. 12. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
A sport is kikezdheti a körmöket, nem a gombára gondolok, hanem az olyan elszíneződésre, ami amiatt alakul ki, mert a köröm gyakran éri a cipőt.
2015. jún. 12. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
a köröm is lehet ugyanúgy kiegészítő, mint mondjuk egy karkötő.
2015. jún. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!