Unokahúgom 13. születésnapjára milyen parfümöt vegyek? Melyik márkát és típust szeretik a kamasz lányok? (pl: B. U. Wild)
B.U. Fancy Cinderella
Britney Spears - Fantasy
Harajuku Lovers Love (Gwen Stefani)
Viva La Juicy (Juicy Couture)
Moschino- Funny
Escada - bármelyik parfümje, mind édes, kedves, nyárias
Hát kamaszlány és kamaszlány között is van ízlésbeli különbség. Hiába szereti sok a pink sugart, én konkrétan akkor is hányingert kaptam volna tőle. Ha nem tudod, hogy biztosan szereti-e, nem ajánlom, ez egy nagyon megosztó illat és ahhoz azért elég drága, hogy aztán ne is használja, plusz neki se jó érzés egy olyan ajándékot kapni, amit utána nem használ ki.
A túl erős illatokat hanyagold, a legtöbb fiatal lány inkább a gyümölcsös, frissebb illatokat szereti és jobban is áll nekik, mint egy tömény pacsuli. Esetleg kérdezd meg az anyukáját, hogy mit használ, vagy milyet szeretne, talán jobb kiindulási pont. De a B.U. szerintem egész jó, esetleg Mel Merio, Puma, Mexx, ha kicsit többet is rászánsz, érdemes az Escada illatokat megnézni.
Ez teljesen egyén függő. Mindenki édeset javasol inkább, hát, például az én húgomat azzal meg a világból ki lehet kergetni, csak friss és citrusos illatokat szeret.
Ha nem vagy biztos abban, milyen az ízlése, válasszatok együtt, vagy óvatosan puhatold ki, mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!