Szerintetek mennyire visszataszító a pattanás egy kamasz fiún?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,és az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyire visszataszító,ha egy fiú pattanásos? és mennyire lehet egy ilyen idős lány szemében? Körülbelül ennyire vagyok ragyás :
Előre is várom a segítő válaszokat!
2013. szept. 24. 15:03
1/7 anonim válasza:
sztem eléggé....
menj el egy kozmetikushoz!
16/L
2/7 anonim válasza:
Ha csak ennyire azért az nem olyan gáz. Természetes dolog.
3/7 supra01 válasza:
Az a lényeg, hogy kezeljed, és menj el egy bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz de a legjobb, ha mindkettőhöz, és elmondják, hogy mit tehetsz, hogy kevesebb legyen rajtad.
Az a gáz, ha nem foglalkozol vele. Ha igen, de akkor sem lesz jobb, arról nem tehetsz, de ugye ezer trükk van:
pl. kevesebb csoki és kakaó, kevesebb fűszer, kevesebb zsíros kaja, sokkal több edzés és izzadás, hogy tisztuljon a bőröd, arctonik, stb.
4/7 anonim válasza:
Csak fehér ne legyen azt nyomd ki tiszta kézzel. :D Ha piros nem zavar de a gennyes az nagyon undorító
5/7 A kérdező kommentje:
milyen a gennyes?
2013. szept. 24. 17:59
6/7 anonim válasza:
Hát ami fehér. :D
Ilyenek - [link]
7/7 A kérdező kommentje:
ja jóó... azokat már kinyomkodtam XD de vannak ilyen nagyobb pirosok is sajna :(
2013. szept. 25. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!