Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Visszataszító a pattanás?

KicsiiLaany kérdése:

Visszataszító a pattanás?

Figyelt kérdés
Eléggé hajlamos vagyok a pattnásokra, asszem ez valami genetikai örökség mert egészségesen táplálkozok csak sajnos anyának is olyan a bőre. Szerintetek gáz a pattanás?
2012. márc. 13. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van, de csak ha tejet iszom.

De azért kened valamilyen pattanástalanító kenőccsel?

Szerintem kicsit az, de igazából arctól függ. Van akinek aranyos, van akinek undorító.

Szerintem próbáld ki, hogy minden nap bekened valami olyannal, ami használ (gugli, vagy ki kell tapasztalni) és pl. egy hétig nem iszol tejet. A tejtől nagyon sok embernek van pattanása.

14/L

2012. márc. 13. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj bőrgyógyászhoz, ott majd írnak neked valami hatékonyat. :)
2012. márc. 13. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz, HA kezeled és ez látszik is. Ha az egész arcod tele van hatalmas gennyes patikkal, akkor igen, az nem valami vonzó, se a nőknek, se a pasiknak.

Mehetsz bőrgyógyászhoz, vagy irathatsz rá fogamzásgátlót, ha elég idős vagy hozzá.

2012. márc. 13. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

nem gáz, sok embernél előfordul, és van valami oka, nem igénytelenség következménye jobb esetben.

akinek súlyos aknéja van, az eléggé visszataszító, persze sajnálom őket, orvosi kezelésre van szükségük.

2012. márc. 16. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!