A pasik a torekeny, cuki, kedves, kis angyalka, szep csajokat szeretik, vagy a vagany, laza, dogos csajokat?
Ez mindenkinél más.
Sőt! Olyan is lehet, hogy egy férfinak többféle, lány, nő jön be.
Ahogy felsoroltad ezeket a jelzöket, amivel leirod a lánytipusokat, nekem a következő két tipus ugrik be:
1. A domináns, rámenős,heves csajok nagyobb esélyel talalnak "jó" pasit maguknak, de hamar el is vesztik öt. Mivel a pasik nem nagyon válogatosak, ha alkalmi partnert keresnek. A laza csajokat könnyen fel lehet csipni,ezért ök a célpontok. Könnyen bepasiznak de egykettöre elhadják öket.
2. A tartozkodó csajokat hosszú távu partnernek akarnak a pasik. Ök olyanok, akik nem jönnek könnyen "lázzba" most se és valószinű, hogy a jövöbe sem (más pasival). Ök az ideálisak, ha a pasi hosszú távu kapcsolatot szeretne.
A kedves és szép csajok nem sorolhatok be egyik vagy másik kategoriába a fentiek közül, nem tudom ki szeretne mogorva és csuf csajt magának...
Egy laza, vagány csaj nem lehet kedves?
Az értelmes lányokat szeretem, és a kérdés alapján te nem tartozol közéjük.
jaaaj, én az olyat aki mindkettő tud lenni :)
csak ő nem akar komolyabbat barátságnál :'(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!