A pasik a hosszú hajú csajokat szeretik vagy inkább a rövidebb hajúakat?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a pasik odavannak a hosszú, derékig érő hajú lányokért.Igaz ez ?2009. máj. 17. 18:00
1/6 anonim válasza:
Régen derékig érő hajam volt de utáltam.Most rövid és sokkal jobb.Tök nőies vagyok vele.A párom sokszor mondogatja hogy a hosszú haj tetszene neki,de kit érdekel? nekem a rövid haj a nyerő és kész.Nem fogok szenvedni a hosszú hajjal ilyen melegbe mikor utálom a hosszú hajat!
Ízlések és pofonok.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok (22). Nem hinném, hogy pont a derékig érő haj jön be nekik, csak egyszerüen ne legyen rövid hajú, mert az nem olyan nőies. Szerintem minegy, hogy meddig ér a haja, érhet vállig, vagy hátközépig, de szerintem a derékig érő haj már nem olyan szép, és nem is divat. Persze vannak akiknek a nagyon hosszú hajú lányok jönnek be.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is egyéne válogatja... erre nincs szabály. A haj csak egy részlet az egészből. Ha az a bizonyos "egész" harmonikus hatást kelt, akkor mindegy, hogy mekkora a haj.
4/6 anonim válasza:
Nekem special a rövid hajú Nők tetszenek.
És abba is jól bele lehet túrni...
De ami fontos, szeretem látni az arcot, nyakat, fület...
5/6 anonim válasza:
Én a pasim nevében mondom, h megőrül értem, amikor úgy lát, h a mellemen rajta van a hajam. Egyszerűen imádja. Tehát Ő abszolút hosszúhaj párti.
6/6 anonim válasza:
a hosszú haj a nőiesség egyik szimbóluma, de 1 rövid hajú nő is lehet nagyon szép, ha megvan a kisugárzása, nekem hátközépig érő hajam van és nekem ennyi bőven elég :) 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!