Egy magassarkúnak tényleg "hatalma" van? Ennyire szeretik a férfiak?
Figyelt kérdés
Nem hordtam még magassarkút csak úgy utcára,városba sétálni ,de most megtörtént és úgy érzem sokkal több elismerő pillantást kaptam.
Tényleg ennyit számít egy magassarkú?
2015. jún. 7. 11:45
3/8 anonim válasza:
nagyon feltűnő lesz benne az ember, pláne ha egy szoknyával veszi fel. én pont ezért nem hordok hétköznap, nem szeretem, ha mindenféle férfiak megbámulnak.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, van akit azért bámulnak mert mondjuk gyerek/tini még és nevetséges benne, vagy épp járni nem tud rendesen benne, az is elég feltűnő. De persze van olyan is akin nagyon jól néz ki. De szerintem ez a ritkább.
5/8 anonim válasza:
Nem minden férfi szereti egyébként. Azoknak a férfiaknak tetszik általában, akik nőies nőket keresnek. Nekem speciel hatalmasat dob egy nőn. Viszont az sem mindegy, hogy milyen. Fura, de nekem a 7 centi alattiak nem annyira tetszenek, viszont az afelettiek menők:) Persze nem kell átesni a ló túloldalára sem, az extrém magasságú platformok valóban már közönségesek inkább.
6/8 anonim válasza:
Igen, én is sokat magassarkúztam, de leszoktam róla... Jelenlegi párom még nem látott magassarkúban, biztos tetszene neki, de nem ettől leszek nőies számára :)
8/8 anonim válasza:
egy átlag férfinak bejön, nekem nem, mert ritkán látni ízléses magassarkút, mármint ami szerintem nem giccses vagy ribis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!