11 éves lány vagyok, és 41 kiló. ( bővebben lent ) Kell a kérdőjel:?
Szóval, 11 éves vagyok, tegnap mértem a súlyomat, 41 kiló vagyok. Nem mondtam el senkinek, és megkérdeztem, hogy hány kilónak látszok, azt mondták, 29-30 kiló körül.. De úgy mindenki.. Barátok, szülők, testvérem is..
Aztán mikor elmondtam hogy 41 kiló vagyok, nagyon meglepődtek.
Szerintetek is sok 41 kiló? Az osztálytársaim is ennyik, vagy mégtöbbek :S
Azt is elhatároztam, hogy sportolni is fogok, és kevesebb cukrot fogok enni.. ( Sajnos szinte cukor-függő vagyok xD )
Kösszencs a válaszokat! :D
Na és milyen magas vagy?
Ez így önmagában kevés adat szerintem még.
Milyen magas vagy?
A 41 lehet kevés is.
130 centihez sok, 170-hez nagyon kevés...
De 11 évesen még gyerek vagy és lényegtelen mert még fejlődni fogsz és a következő években nősz is, alakulsz is, nőiesedsz, stb. Persze a sportolás fontos ahogy az egészséges étkezés is. Ha ezeket nem tartod be akkor lesz belőled jópár év múlva kerekre hízott felnőtt.
Teljesen normális a súlyod. Még nagyon sokat fogsz változni. Majd megnyúlsz. Nőiesedsz. Vékonyabb, de erősebb is lehetsz.
Semmiképp se fogyókúrázz, mert fejlődésben vagy és nagyon fontos a megfelelő táplálkozás. A sport jó! Étkezésnél arra figyelj, hogy ne nassolj.
Köszi minden tanácsot ;)
Akkor sportolni fogok :D
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!